Kırşehir'de 2 Genç Feci Şekilde Yaşamını Yitirdi

ASAYİŞ 12.09.2020 - 22:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 2 Genç Feci Şekilde Yaşamını Yitirdi

Kırşehir'de meydana gelen 2 farklı olayda 2 genç yaşamını yitirdi.

2 ARKADAŞIN ÜZERİNE YILDIRIM DÜŞTÜ BİRİSİ ÖLDÜ Alınan bilgiye göre Akçakent’ e bağlı Yaylaözü köyünde hayvanlarını otlatan Samet Baran (15) ve Ramazan Dikmen (16) sıcak dere mevkiinde ani başlayan yağmur sonrası evlerine gitmeye çalışırken üzerlerine yıldırım düştü. Yaralanan iki arkadaştan ağır yaralanan Niyazi oğlu Samet Baran (15) Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Diğer yaralı Ramazan Dikmen ise Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor.  SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ SU DA BOĞULDU Edinilen bilgiye göre Mehmet Çiçek (19), Artan sıcaklıkta serinlemek için Kırşehir'in Değirmenkaşı köyü sınırlarından geçen kızılırmak'a serinlemek için girdi. Bir süre sonra gözden kaybolan Çiçek'i ailesi aramaya başladı. Akıntılı suda çırpınan Çiçek'i arama çalışmaları ailesinin haber vermesi üzerine Kırşehir AFAD, UMKE ve Jandarma ekiplerinin çalışması ile başlatıldı.Hava muhalefetinin de etkisini gösterdiği bölgedeki arama çalışmaları kapsamında Aksaray ve Ankara'dan su altı kurtarma ekipleri istendi. Jandarma ekipleri ise yaşanan acı olayla ilgili bölgede görgü tanıklarının ifadelerine başladı. Akıntılı suda ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.  
Kırşehir'de meydana gelen 2 farklı olayda 2 genç yaşamını yitirdi.

2 ARKADAŞIN ÜZERİNE YILDIRIM DÜŞTÜ BİRİSİ ÖLDÜ

Alınan bilgiye göre Akçakent’ e bağlı Yaylaözü köyünde hayvanlarını otlatan Samet Baran (15) ve Ramazan Dikmen (16) sıcak dere mevkiinde ani başlayan yağmur sonrası evlerine gitmeye çalışırken üzerlerine yıldırım düştü.
Yaralanan iki arkadaştan ağır yaralanan Niyazi oğlu Samet Baran (15) Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Diğer yaralı Ramazan Dikmen ise Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ediyor.

 SERİNLEMEK İÇİN GİRDİĞİ SU DA BOĞULDU

Edinilen bilgiye göre Mehmet Çiçek (19), Artan sıcaklıkta serinlemek için Kırşehir'in Değirmenkaşı köyü sınırlarından geçen kızılırmak'a serinlemek için girdi.

Bir süre sonra gözden kaybolan Çiçek'i ailesi aramaya başladı. Akıntılı suda çırpınan Çiçek'i arama çalışmaları ailesinin haber vermesi üzerine Kırşehir AFAD, UMKE ve Jandarma ekiplerinin çalışması ile başlatıldı.Hava muhalefetinin de etkisini gösterdiği bölgedeki arama çalışmaları kapsamında Aksaray ve Ankara'dan su altı kurtarma ekipleri istendi. Jandarma ekipleri ise yaşanan acı olayla ilgili bölgede görgü tanıklarının ifadelerine başladı. Akıntılı suda ekipler, çalışmalarını sürdürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.