1 Ay İçinde Yapan Öğrencilere 150 Biniş Hakkı

EĞİTİM 06.10.2020 - 11:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

1 Ay İçinde Yapan Öğrencilere 150 Biniş Hakkı

Kırşehir Belediyesi meclisinde alınan karar ile birlikte ikametgahını Kırşehir'e taşıyan öğrencilere tek sefere mahsus şehiriçi otobüslere 150 biniş hakkı verileceği duyuruldu.

Kırşehir Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısında görüşülen gündem maddelerinden birisi de öğrencilerin şehir içi ulaşımı ile ilgili oldu.Kırşehir Belediyesine ait şehir içi otübüs hizmetinden indirimli olarak yararlanan öğrencilere bu kez de ücretsiz 150 biniş hakkı verildi.Ancak bunun için bir şart var.   İKAMETGAHINI KIRŞEHİR'E ALDIRAN ÖĞRENCİLERE 150 BİNİŞ HAKKI   Kırşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karara göre , '' Son 1 ay içerisinde 1 defaya mahsus Belediye Halk Otobüslerimizde kullanılmak üzere tek seferde yükledikleri 50 binişlik ücret karşılığında 150 biniş hakkı yüklenmesi'' kararlaştırıldı.
Kırşehir Belediyesi meclisinde alınan karar ile birlikte ikametgahını Kırşehir'e taşıyan öğrencilere tek sefere mahsus şehiriçi otobüslere 150 biniş hakkı verileceği duyuruldu.

Kırşehir Belediyesi Ekim Ayı meclis toplantısında görüşülen gündem maddelerinden birisi de öğrencilerin şehir içi ulaşımı ile ilgili oldu.Kırşehir Belediyesine ait şehir içi otübüs hizmetinden indirimli olarak yararlanan öğrencilere bu kez de ücretsiz 150 biniş hakkı verildi.Ancak bunun için bir şart var.

 

İKAMETGAHINI KIRŞEHİR'E ALDIRAN ÖĞRENCİLERE 150 BİNİŞ HAKKI

 

Kırşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karara göre , '' Son 1 ay içerisinde 1 defaya mahsus Belediye Halk Otobüslerimizde kullanılmak üzere tek seferde yükledikleri 50 binişlik ücret karşılığında 150 biniş hakkı yüklenmesi'' kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.