Kırşehir'de ki Tarihi Höyük Definecilerin Uğrak Mekanı Haline Geldi

ASAYİŞ 21.10.2020 - 20:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de ki Tarihi Höyük Definecilerin Uğrak Mekanı Haline Geldi

Kırşehir'de bulunan Tekeli Höyüğü definecilerin uğrak mekanı haline geldi.Son dönemde höyükte yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken define bulmak için kullanılan çok sayıda araç gereç de ele geçirildi.

Kırşehir'e Bağlı Değirmenkaşı Köyüne bağlı Tekeli Höyükte definecilere yönelik yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken define bulmak için kullanılan araç gereçlere de el konuldu.     Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; '' Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde,  Kırşehir İli Merkez İlçesi Değirmenkaşı köyü sınırları içerisinde bulunan Tekeli höyüğünde icra edilen operasyon sonucu;Ö.E ve İ.P isimli şüpheliler ile birlikte (2) Adet Dedektör, (1) Adet Çapa, (1) Adet Levye ve (1) Adet Kurusıkı Tabanca ele geçirilmiştir.Şüpheliler karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.'' denildi.   DAHA ÖNCE DE OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ   Bölgede çok sayıda höyük bulunurken Tekeli Höyükte son dönemde icra edilen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken , kazı yapmakta ve define aramakta kullanılan çok sayıda araç gerece de el konuldu.     Daha önce höyük çevresinde kepçe ile kazı yapan A.C.,H.A.,Y.Ö.,ve O.D. gözaltına alınarak haklarında işlem yapılmıştı.        
Kırşehir'de bulunan Tekeli Höyüğü definecilerin uğrak mekanı haline geldi.Son dönemde höyükte yapılan operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken define bulmak için kullanılan çok sayıda araç gereç de ele geçirildi.

Kırşehir'e Bağlı Değirmenkaşı Köyüne bağlı Tekeli Höyükte definecilere yönelik yapılan operasyonda 2 kişi gözaltına alınırken define bulmak için kullanılan araç gereçlere de el konuldu.

 

 

Kırşehir İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada; '' Jandarma ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde,  Kırşehir İli Merkez İlçesi Değirmenkaşı köyü sınırları içerisinde bulunan Tekeli höyüğünde icra edilen operasyon sonucu;Ö.E ve İ.P isimli şüpheliler ile birlikte (2) Adet Dedektör, (1) Adet Çapa, (1) Adet Levye ve (1) Adet Kurusıkı Tabanca ele geçirilmiştir.Şüpheliler karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi.'' denildi.

 

DAHA ÖNCE DE OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

 

Bölgede çok sayıda höyük bulunurken Tekeli Höyükte son dönemde icra edilen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alınırken , kazı yapmakta ve define aramakta kullanılan çok sayıda araç gerece de el konuldu.

 

 

Daha önce höyük çevresinde kepçe ile kazı yapan A.C.,H.A.,Y.Ö.,ve O.D. gözaltına alınarak haklarında işlem yapılmıştı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.