72 Yaşındaki Hasibe Nine Spor Azmiyle Gençlere ve Yaşıtlarına Örnek Oluyor

SPOR 24.11.2020 - 12:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

72 Yaşındaki Hasibe Nine Spor Azmiyle Gençlere ve Yaşıtlarına Örnek Oluyor

Kırşehir'de diz ağrılarından kurtulmak doktorunun tavsiyesiyle spora başlayan 72 yaşındaki Hasibe Nine gençlere ve yaşıtlarına örnek oluyor.

Ahi Stadyumu yanına açılan sağlıklı yaşam ve sporcu merkezine büyük bir kısmını kadınların oluşturduğu 500'e yakın sporsever sağlıklı bir vücuda sahip olmak ve pandeminin getirdiği stresten arınmak için ''Mesafemi Koruyorum, Sporumu Yapıyorum'' projesi kapsamında spor yapıyor.     Merkeze gelenler arasında 72 yaşındaki Hasibe Dernek de bulunuyor.Diz ağrılarından muzdarip olan Hasibe nine doktorunun tavsiyesi ile spora başlamış.Spor yapmaya başladıktan sonra diz ağrılarından kurtulduğunu belirten Hasibe Nine , "Burada hocamızla spor yapıyoruz. O nasıl bir hareket gösterirse onu yapıyorum. Becerebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. Çok güzel bir duygu. Hocamızın sayesinde oluyor bu güzel gelişmeler. Hastaneye gittiğimde fizik tedavi doktoru hareket yapmamı istedi. Evde hareket yapamadım. Müzik ve böyle arkadaşlar olmadığı için evde tembelleştim. Buraya geldim hocaya teklif ettim 'Yaptığın kadar yapabilirsin.' dedi. Ben de yapmaya çalışıyorum.''     ''ÖNCEDEN BİR SU VEREN OLSA MASAYI BİR SİLEN OLSA DİYORDUM''   Spor yapmaya başlayınca oturup kalkmasının daha kolaylaştığını ifade eden Dernek, ''Sporla enerji almaya başladım.Önceleri bir su veren olsa masayı bir silen olsa diye bekliyordum. Şimdi her işimi kendim yapmanın zevkine vardım. Lezzet alıyorum. Spor yapalı çok rahatım. Sağlığımdan, ayaklarımın hareketinden memnunum. Merdivenleri çok rahat çıkıyorum. Arkadaşlarla yürürken arkada kalmıyorum. " dedi.Çevresine de spor yapmayı tavsiye eden Dernek, açık havada spor yapmaktan çok memnun olduğunu, rahatladığını ve kuvvetlendiğini dile getirdi.
Kırşehir'de diz ağrılarından kurtulmak doktorunun tavsiyesiyle spora başlayan 72 yaşındaki Hasibe Nine gençlere ve yaşıtlarına örnek oluyor.

Ahi Stadyumu yanına açılan sağlıklı yaşam ve sporcu merkezine büyük bir kısmını kadınların oluşturduğu 500'e yakın sporsever sağlıklı bir vücuda sahip olmak ve pandeminin getirdiği stresten arınmak için ''Mesafemi Koruyorum, Sporumu Yapıyorum'' projesi kapsamında spor yapıyor.

 

 

Merkeze gelenler arasında 72 yaşındaki Hasibe Dernek de bulunuyor.Diz ağrılarından muzdarip olan Hasibe nine doktorunun tavsiyesi ile spora başlamış.Spor yapmaya başladıktan sonra diz ağrılarından kurtulduğunu belirten Hasibe Nine , "Burada hocamızla spor yapıyoruz. O nasıl bir hareket gösterirse onu yapıyorum. Becerebildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. Çok güzel bir duygu. Hocamızın sayesinde oluyor bu güzel gelişmeler. Hastaneye gittiğimde fizik tedavi doktoru hareket yapmamı istedi. Evde hareket yapamadım. Müzik ve böyle arkadaşlar olmadığı için evde tembelleştim. Buraya geldim hocaya teklif ettim 'Yaptığın kadar yapabilirsin.' dedi. Ben de yapmaya çalışıyorum.''

 

 

''ÖNCEDEN BİR SU VEREN OLSA MASAYI BİR SİLEN OLSA DİYORDUM''

 

Spor yapmaya başlayınca oturup kalkmasının daha kolaylaştığını ifade eden Dernek, ''Sporla enerji almaya başladım.Önceleri bir su veren olsa masayı bir silen olsa diye bekliyordum. Şimdi her işimi kendim yapmanın zevkine vardım. Lezzet alıyorum. Spor yapalı çok rahatım. Sağlığımdan, ayaklarımın hareketinden memnunum. Merdivenleri çok rahat çıkıyorum. Arkadaşlarla yürürken arkada kalmıyorum. " dedi.Çevresine de spor yapmayı tavsiye eden Dernek, açık havada spor yapmaktan çok memnun olduğunu, rahatladığını ve kuvvetlendiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.