Türkiye'de ki Gelir Adaletsizliğini Ortaya Koyan Aynı Gün 2 Ayrı Olay

YAŞAM 11.12.2020 - 12:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Türkiye'de ki Gelir Adaletsizliğini Ortaya Koyan Aynı Gün 2 Ayrı Olay

Türkiye 10 Aralık Perşembe Gününe damga vuran 2 ayrı haberi okudu.Her iki haberde Türkiye'de ki gelir adaletsizliğini gözler önüne serdi.

Türkiye'nin en büyük problemlerinden birisi de gelir adaletsizliği.Bir tarafta lüks ve şatafat içerisinde yaşayanlar.Diğer tarafta ise evine ekmek götüremediği için intihar edenler var.Bu durum aslında sosyo ekonomik olarak Türkiye'nin ne denli bir uçurumda ve çöküntü de olduğunu ortaya koyuyor ancak dün yaşanan 2 ayrı olay bunu bir kez daha gözler önüne serdi.   MEHMET CENGİZ 47 MİLYON DOLARA ÖZEL JET SİPARİŞİ VERDİ     Daha önce millete küfreden ve Devletten milyarlarca TL'lik ihaleler alan Cengiz Holdingin sahibi Mehmet Cengiz Fransız firması Dassault'un tanıttığı 47 Milyon Dolarlık iş jeti olan 6X'ten sipariş verdiği ortaya çıktı.Halen aynı firmanın Falcon 7X ve Falcon 2000LXS model uçaklarını kullanan Cengiz Holding, 2022'de teslim almak üzere 6X siparişi veren ilk Türk firma oldu.   ''İŞ AŞ'' DİYE NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ     Türkiye'de aynı gün yaşanan bir başka olay Samsun'da meydana geldi.Samsun'un Canik İlçesi'nde iddialara göre, yolda gitmekte olan bir vatandaş, okulun demir parmaklarına bir iple asılı vaziyette duran kişiyi görence cep telefonundan polis ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen polisler, şahsın kimliğini tespit etti. 45 yaşında olduğu öğrenilen Metin I. adlı vatandaşın, bir eline 'iş' ve 'aş' ve diğer eline ise 14 Nisan 2020'de hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı 'Haydar Baş'n adını yazdığı görüldü. Diğer yandan şahsın üzerinde bir de intihar notu çıktı. Şahıs, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.       
Türkiye 10 Aralık Perşembe Gününe damga vuran 2 ayrı haberi okudu.Her iki haberde Türkiye'de ki gelir adaletsizliğini gözler önüne serdi.

Türkiye'nin en büyük problemlerinden birisi de gelir adaletsizliği.Bir tarafta lüks ve şatafat içerisinde yaşayanlar.Diğer tarafta ise evine ekmek götüremediği için intihar edenler var.Bu durum aslında sosyo ekonomik olarak Türkiye'nin ne denli bir uçurumda ve çöküntü de olduğunu ortaya koyuyor ancak dün yaşanan 2 ayrı olay bunu bir kez daha gözler önüne serdi.

 

MEHMET CENGİZ 47 MİLYON DOLARA ÖZEL JET SİPARİŞİ VERDİ

 

 

Daha önce millete küfreden ve Devletten milyarlarca TL'lik ihaleler alan Cengiz Holdingin sahibi Mehmet Cengiz Fransız firması Dassault'un tanıttığı 47 Milyon Dolarlık iş jeti olan 6X'ten sipariş verdiği ortaya çıktı.Halen aynı firmanın Falcon 7X ve Falcon 2000LXS model uçaklarını kullanan Cengiz Holding, 2022'de teslim almak üzere 6X siparişi veren ilk Türk firma oldu.

 

''İŞ AŞ'' DİYE NOT BIRAKIP İNTİHAR ETTİ

 

 

Türkiye'de aynı gün yaşanan bir başka olay Samsun'da meydana geldi.Samsun'un Canik İlçesi'nde iddialara göre, yolda gitmekte olan bir vatandaş, okulun demir parmaklarına bir iple asılı vaziyette duran kişiyi görence cep telefonundan polis ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen polisler, şahsın kimliğini tespit etti. 45 yaşında olduğu öğrenilen Metin I. adlı vatandaşın, bir eline 'iş' ve 'aş' ve diğer eline ise 14 Nisan 2020'de hayatını kaybeden Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı 'Haydar Baş'n adını yazdığı görüldü. Diğer yandan şahsın üzerinde bir de intihar notu çıktı. Şahıs, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.