Yalnız Yaşıyordu Evinde Ölü Olarak Bulundu

ASAYİŞ 12.12.2020 - 22:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yalnız Yaşıyordu Evinde Ölü Olarak Bulundu

Yerköy'de yalnız yaşayan Kırşehir nüfusuna kayıtlı 48 yaşındaki Aziz Öğütçü evinde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre Haşim Kılıç Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde bulunan ikametgahında yalnız yaşayan Aziz Öğütçü'den bir süredir haber alamayan yakınları evin kapısının da açılmaması üzerine polis ekiplerine haber verdi.         İtfaiye ve polis ekiplerinin balkondan eve girmesi üzerine , Aziz Öğütçü'nün cansız bedenine ulaşıldı.Olay yeri incelemesi sonrası Aziz Öğütçü'nün cansız bedeni kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.       48 yaşındaki Aziz Öğütçü'nün Çiçekdağı İlçesi'ne bağlı Çopraşık Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Yerköy'de yalnız yaşayan Kırşehir nüfusuna kayıtlı 48 yaşındaki Aziz Öğütçü evinde ölü olarak bulundu.
Edinilen bilgiye göre Haşim Kılıç Mahallesi Belediye Caddesi üzerinde bulunan ikametgahında yalnız yaşayan Aziz Öğütçü'den bir süredir haber alamayan yakınları evin kapısının da açılmaması üzerine polis ekiplerine haber verdi.
 
 
 
 
İtfaiye ve polis ekiplerinin balkondan eve girmesi üzerine , Aziz Öğütçü'nün cansız bedenine ulaşıldı.Olay yeri incelemesi sonrası Aziz Öğütçü'nün cansız bedeni kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
 
 
 
48 yaşındaki Aziz Öğütçü'nün Çiçekdağı İlçesi'ne bağlı Çopraşık Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.