Youtube Fenomeni Sertaç Kemiksiz'e Ağır Kamera Şakası

YAŞAM 13.12.2020 - 21:05, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Youtube Fenomeni Sertaç Kemiksiz'e Ağır Kamera Şakası

Otomobillere olan tutkusuyla tanınan Youtube fenomeni Sertaç Kemiksiz'e, içerik çekmek için gittiği mahallede bir başka Youtube fenomeni olan 'Angara Bebesi' Burak S. tarafından 'eşek şakası' yapıldı.

Çukur dizisinin fenomeni haline gelen otomobilin sahibi Gökhan Bulut ile 'Boyka' isimli aracı inceledikleri sırada mahallenin gençlerini son model BMW otomobilinin çevresinde gören Kemiksiz, gençlerin otomobiline zarar vereceğinden şüphelenerek arkadaşına, "Bizim arabalara yakın dur, çok kalabalık olmuş" uyarısında bulundu. Çekim devam ederken, 'mahallenin delisi' olarak tanıtılan 'Angara Bebesi'nin otomobiline yağlı ve sprey boyalarla zarar verdiğini gören Sertaç Kemiksiz koşarak olay yerine geldi. Aracının halini gördüğünde çileden çıkan Kemiksiz'i arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. 'Mahallenin delisi' tüm uyarılara rağmen aracı boyamaya devam ederken, aracına önceki gün şeffaf kaplama yapıldığından habersiz olan Sertaç Kemiksiz, çevresindekilere boyaların nasıl temizleneceğini sordu. Sinirlerine hakim olmakta zorlanan Kemiksiz bir kez daha arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Mahallenin delisi olarak tanıtılan gencin Angara Bebesi isimli Youtuber olduğunu öğrenen Sertaç Kemiksiz derin bir oh çekti.
Otomobillere olan tutkusuyla tanınan Youtube fenomeni Sertaç Kemiksiz'e, içerik çekmek için gittiği mahallede bir başka Youtube fenomeni olan 'Angara Bebesi' Burak S. tarafından 'eşek şakası' yapıldı.

Çukur dizisinin fenomeni haline gelen otomobilin sahibi Gökhan Bulut ile 'Boyka' isimli aracı inceledikleri sırada mahallenin gençlerini son model BMW otomobilinin çevresinde gören Kemiksiz, gençlerin otomobiline zarar vereceğinden şüphelenerek arkadaşına, "Bizim arabalara yakın dur, çok kalabalık olmuş" uyarısında bulundu.
Çekim devam ederken, 'mahallenin delisi' olarak tanıtılan 'Angara Bebesi'nin otomobiline yağlı ve sprey boyalarla zarar verdiğini gören Sertaç Kemiksiz koşarak olay yerine geldi. Aracının halini gördüğünde çileden çıkan Kemiksiz'i arkadaşları güçlükle sakinleştirdi.
'Mahallenin delisi' tüm uyarılara rağmen aracı boyamaya devam ederken, aracına önceki gün şeffaf kaplama yapıldığından habersiz olan Sertaç Kemiksiz, çevresindekilere boyaların nasıl temizleneceğini sordu.
Sinirlerine hakim olmakta zorlanan Kemiksiz bir kez daha arkadaşları tarafından sakinleştirildi. Mahallenin delisi olarak tanıtılan gencin Angara Bebesi isimli Youtuber olduğunu öğrenen Sertaç Kemiksiz derin bir oh çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.