Günler Sonra Kırşehir'den Sevindiren Haberler

SAĞLIK 19.12.2020 - 19:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Günler Sonra Kırşehir'den Sevindiren Haberler

Kırşehir'de son haftalarda koronavirüs vaka sayısının artmasının ardından uygulanan tedbir ve kısıtlamalar sonuç verdi. Son 1 haftada günlük vaka sayısında yüzde 60 oranında düşüş yaşandığı belirtildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında son 2 haftadır uygulanan sokağa çıkma yasağı ve üst üste alınan tedbirler ile birlikte vaka sayılarındaki düşüş devam ediyor.İlk hafta sonu sokağa çıkma yasağının ardından aktif vaka sayılarında ve günlük vaka sayılarında yüzde 25'lik düşüş yaşanırken ağır hasta sayılarında ise  az da olsa bir artış yaşandığı görülmüştü.   GÜNLÜK VAKA SAYISINDA YÜZDE 60'LıK DÜŞÜŞ   1 Hafta gönce günlük vaka sayısının 150 civarında olduğu Kırşehir'de bu rakam  58'e düşerken 1500 civarında olan aktif vaka sayısı ise 1070'e geriledi.Yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı 30 olurken , 6 hasta ise entübe durumda.Böylecek günlük vaka sayılarında yüzde 60 , aktif vaka sayılarında ise yüzde 30 seviyesinde bir düşüş yaşandı.   KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN HASTALARDA BUGÜN ÖLÜM VAKASI OLMADI   Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs tedavisi gören hastalardan günlük ortalama 5 hastanın yaşamını kaybettiği Kırşehir'de bugün herhangi bir ölümlü vaka yaşanmadı.   KIRŞEHİR'İN GÜNCEL RİSK YOĞUNLUK HARİTASI  
Kırşehir'de son haftalarda koronavirüs vaka sayısının artmasının ardından uygulanan tedbir ve kısıtlamalar sonuç verdi. Son 1 haftada günlük vaka sayısında yüzde 60 oranında düşüş yaşandığı belirtildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında son 2 haftadır uygulanan sokağa çıkma yasağı ve üst üste alınan tedbirler ile birlikte vaka sayılarındaki düşüş devam ediyor.İlk hafta sonu sokağa çıkma yasağının ardından aktif vaka sayılarında ve günlük vaka sayılarında yüzde 25'lik düşüş yaşanırken ağır hasta sayılarında ise  az da olsa bir artış yaşandığı görülmüştü.

 

GÜNLÜK VAKA SAYISINDA YÜZDE 60'LıK DÜŞÜŞ

 

1 Hafta gönce günlük vaka sayısının 150 civarında olduğu Kırşehir'de bu rakam  58'e düşerken 1500 civarında olan aktif vaka sayısı ise 1070'e geriledi.Yoğun bakımda tedavi gören hasta sayısı 30 olurken , 6 hasta ise entübe durumda.Böylecek günlük vaka sayılarında yüzde 60 , aktif vaka sayılarında ise yüzde 30 seviyesinde bir düşüş yaşandı.

 

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖREN HASTALARDA BUGÜN ÖLÜM VAKASI OLMADI

 

Geçtiğimiz haftalarda koronavirüs tedavisi gören hastalardan günlük ortalama 5 hastanın yaşamını kaybettiği Kırşehir'de bugün herhangi bir ölümlü vaka yaşanmadı.

 

KIRŞEHİR'İN GÜNCEL RİSK YOĞUNLUK HARİTASI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.