17 Yaşındaki Dilek'ten 3 Gündür Haber Alınamıyor

ASAYİŞ 20.12.2020 - 14:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

17 Yaşındaki Dilek'ten 3 Gündür Haber Alınamıyor

Kırşehir'de 3 gün önce evinden çıkan Dilek Kalaycı'dan 3 gündür haber alınamıyor.

Mucur'da yaşayan 6 aylık evlli 17 yaşındaki Dilek Kalaycı'dan 3 gündür haber alınamıyor.Kalaycı'nın babası Duran Koca, ''Kızımın ailesi ile herhangi bir problemi yoktu.Kaybolmadan 1 gün önce eşiyle birlikte akraba ziyaretine gitmişler.Ertesi sabah Petlas'ta çalışan eşini uğurladıktan sonra saat 08:00 sıralarında evden elinde bir çanta ve poşetle birlikte evden ayrıldığı görülüyor.Oturduğu Cihangir Sokaktan ara sokağa girdikten sonra telefon sinyali de kayboluyor görüntüsü de.3 gündür perişan olduk eğer bizi duyuyorsa lütfen evine dönsün.Başına bir iş geçmesinden çok korkuyoruz.Duyanların ya da görenlerin durumu hemen polise bildirmesini rica ediyoruz.'' dedi. 17 Yaşındaki Dilek Kalaycı'dan 3 Gündür haber alınamıyor.
Kırşehir'de 3 gün önce evinden çıkan Dilek Kalaycı'dan 3 gündür haber alınamıyor.

Mucur'da yaşayan 6 aylık evlli 17 yaşındaki Dilek Kalaycı'dan 3 gündür haber alınamıyor.Kalaycı'nın babası Duran Koca, ''Kızımın ailesi ile herhangi bir problemi yoktu.Kaybolmadan 1 gün önce eşiyle birlikte akraba ziyaretine gitmişler.Ertesi sabah Petlas'ta çalışan eşini uğurladıktan sonra saat 08:00 sıralarında evden elinde bir çanta ve poşetle birlikte evden ayrıldığı görülüyor.Oturduğu Cihangir Sokaktan ara sokağa girdikten sonra telefon sinyali de kayboluyor görüntüsü de.3 gündür perişan olduk eğer bizi duyuyorsa lütfen evine dönsün.Başına bir iş geçmesinden çok korkuyoruz.Duyanların ya da görenlerin durumu hemen polise bildirmesini rica ediyoruz.'' dedi.

17 Yaşındaki Dilek Kalaycı'dan 3 Gündür haber alınamıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.