85 Yaşındaki Yaşlı Kadını Alevlerin Arasından Kurtardı

YAŞAM 31.01.2021 - 16:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

85 Yaşındaki Yaşlı Kadını Alevlerin Arasından Kurtardı

Kırşehir'de sobadan çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.Evde yaşayan 85 yaşındaki yaşlı kadın ise duyarlı bir vatandaş tarafından kurtarıldı.

Hızırağa Mahallesinde S.A.'ya ait evde yangın çıktı.İddiaya göre soba nedeniyle çıkan yangın evi kullanılamaz hale getirdi.Yangın sırasında evde bulunan 85 yaşındaki yaşlı kadın ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli Akif Bıyıklı ve çevredekilerle birlikte bir anda alev topuna dönen eve girerek yaşlı kadını kurtardı.Yangın , itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle hemen kontrol altına alındı. YAŞLI KADINI KURTARAN VATANDAŞA ÜNSAL'DAN ZİYARET Öte yandan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal çıkan yangında kullanılamaz hale gelen evi inceledi.Daha sonra ise 85 yaşındaki yaşlı kadını alevlerin arasından kurtaran Akif Bıyıklı'yı ziyaret etti.Ünsal açıklamasında , '' Hızırağa Mahallemizde çıkan yangında alevlerin arasına atlayarak 85 yaşındaki teyzemizi kurtaran Akif Bıyıklı kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Yaptığı fedakarlık ve duyarlı vatandaşlık görevinden dolayı kendisine teşekkür ettik.Ardından yanan evi ziyaret ettik 85 yaşındaki teyzemizin iyi olduğu haberini aldık ve mutlu olduk.Geçmiş olsun'' ifadelerini kullandı.     AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal Yangında Kullanılamaz Hale Gelen Evde İncelemede Bulundu
Kırşehir'de sobadan çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi.Evde yaşayan 85 yaşındaki yaşlı kadın ise duyarlı bir vatandaş tarafından kurtarıldı.
Hızırağa Mahallesinde S.A.'ya ait evde yangın çıktı.İddiaya göre soba nedeniyle çıkan yangın evi kullanılamaz hale getirdi.Yangın sırasında evde bulunan 85 yaşındaki yaşlı kadın ise çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli Akif Bıyıklı ve çevredekilerle birlikte bir anda alev topuna dönen eve girerek yaşlı kadını kurtardı.Yangın , itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle hemen kontrol altına alındı.
YAŞLI KADINI KURTARAN VATANDAŞA ÜNSAL'DAN ZİYARET
Öte yandan AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal çıkan yangında kullanılamaz hale gelen evi inceledi.Daha sonra ise 85 yaşındaki yaşlı kadını alevlerin arasından kurtaran Akif Bıyıklı'yı ziyaret etti.Ünsal açıklamasında , '' Hızırağa Mahallemizde çıkan yangında alevlerin arasına atlayarak 85 yaşındaki teyzemizi kurtaran Akif Bıyıklı kardeşimizi evinde ziyaret ettik. Yaptığı fedakarlık ve duyarlı vatandaşlık görevinden dolayı kendisine teşekkür ettik.Ardından yanan evi ziyaret ettik 85 yaşındaki teyzemizin iyi olduğu haberini aldık ve mutlu olduk.Geçmiş olsun'' ifadelerini kullandı.
 
 
AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal Yangında Kullanılamaz Hale Gelen Evde İncelemede Bulundu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.