Kırşehir Hiç Bu Kadar Sevinmemişti

YAŞAM 15.02.2021 - 22:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Hiç Bu Kadar Sevinmemişti

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Kırşehir'e yılın ilk karı yağdı.Yoğun kar yağışı ile birlikte Kırşehir kara teslim oldu.

Kuraklık sıkıntısı ile boğuşan Türkiye'de kış mevisimine rağmen özellikle iç anadolu bölgesinde yoğun kar yağışının olmaması kara kara düşündürürken müjdeli haber Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelmişti.     Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle İç Anadolu Bölgesi için Turuncu alarm vererek yoğun kar yağışı uyarısında bulunmuştu.Uyarıların ardından başlayan yoğun kar yağışı etkili olmaya başladı.     Akşam saatlerinde Kırşehir'de başlayan kar yağışı daha sonra yerini yoğun kar yağışına bıraktı.Etkili olan kar yağışı ile birlikte Kırşehir bir anda beyaza büründü.Kar yağışı ile birlikte özellikle çiftçi vatandaşlar rahat bir nefes aldı.     Kar yağışı ile birlikte kara hasret vatandaşlar da kendisini sokağa attı ve karın keyfini doysıya yaşadı.     İŞTE KIRŞEHİR'DEN KAR MANZARALARI        
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Kırşehir'e yılın ilk karı yağdı.Yoğun kar yağışı ile birlikte Kırşehir kara teslim oldu.

Kuraklık sıkıntısı ile boğuşan Türkiye'de kış mevisimine rağmen özellikle iç anadolu bölgesinde yoğun kar yağışının olmaması kara kara düşündürürken müjdeli haber Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelmişti.

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle İç Anadolu Bölgesi için Turuncu alarm vererek yoğun kar yağışı uyarısında bulunmuştu.Uyarıların ardından başlayan yoğun kar yağışı etkili olmaya başladı.

 

 

Akşam saatlerinde Kırşehir'de başlayan kar yağışı daha sonra yerini yoğun kar yağışına bıraktı.Etkili olan kar yağışı ile birlikte Kırşehir bir anda beyaza büründü.Kar yağışı ile birlikte özellikle çiftçi vatandaşlar rahat bir nefes aldı.

 

 

Kar yağışı ile birlikte kara hasret vatandaşlar da kendisini sokağa attı ve karın keyfini doysıya yaşadı.

 

 

İŞTE KIRŞEHİR'DEN KAR MANZARALARI

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.