Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Kırşehir İle İlgili Çok Önemli Açıklamalar

GÜNDEM 26.02.2021 - 21:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan Kırşehir İle İlgili Çok Önemli Açıklamalar

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kırşehir'e yapılacak olan millet bahçesinin Bağbaşı Mahallesine yapılacağını açıkladı.

Kırşehir programı kapsamında Valiliğe gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u burada Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekli Mustafa Kendirli , AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve MHP İl Başkanı Arif Kılıç karşıladı.Burada kendisini karşılayan heyet ile istişarede bulunan Murat Kurum daha sonra Ahi Evran-ı Veli türbesini ziyaret ederek ardından AK Parti İl Binasına geçti.Kırşehir İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 67. doğum günü münasebetiyle hazırlanan pastayı kesen Murat Kurum daha sonra cuma namazını kılmak üzere Yenice Mahallesine geçti.Cuma namazının ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesindeki yemek programına katılan Murat kurum burada 3 saat süre il değerlendirme toplantısına katıldı ve toplantının ardından basın açıklaması yaptı.     KIRŞEHİR MİLLET BAHÇESİ BAĞBAŞI MAHALLESİNE YAPILACAK   AK Parti hükümeti döneminde Kırşehir'de 8 Milyar TL'lik yatırım yaptıklarını açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum çok sayıda toki projesini tamamladıklarını ve devam eden toki projelerini de tamamlayarak teslim edeceklerini açıkladı.Kırşehir, Kaman ve Mucur'a Millet Bahçesi yapacaklarını açıklayan Kurum, millet bahçesi için incelemelerde bulunduklarını ve gerçekleştirilen toplantıda alınan karar ile birlikte Kırşehir'e yapılacak millet bahçesinin Bağbaşı Mahallesinde bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yanında bulunan 200 dönümlük araziye yapacaklarını açıkladı.Yapılacak millet bahçesinin 7 gün 24 saat açık olacağını belirte Kurum, burasının ayrıca üniversite öğrencileri için de vakit geçirilecek bir alan olacağını belirtti.     AHİ EVRAN KÜLLİYESİ ETRAFINDA BULUNAN BİNALAR YIKILACAK   Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ziyaret ettiği ve incelediği Ahi Evran Külliyesi etrafındaki ömrünü tamamlamış binaların yıkılacağını ve Ahi Evran Külliyesinin silüetini bozan bu yapıların ortadan kaldırılacağını açıkladı.Murat Kurum ayrıca Seyfe Gölü Kuş Cenneti ve Hirfanlı Barajı kenarına 10 Milyon TL'lik 7 km'lik yürüyüş ve bisiklet yolu yapılacağını açıkladı.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kırşehir'e yapılacak olan millet bahçesinin Bağbaşı Mahallesine yapılacağını açıkladı.

Kırşehir programı kapsamında Valiliğe gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u burada Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekli Mustafa Kendirli , AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal ve MHP İl Başkanı Arif Kılıç karşıladı.Burada kendisini karşılayan heyet ile istişarede bulunan Murat Kurum daha sonra Ahi Evran-ı Veli türbesini ziyaret ederek ardından AK Parti İl Binasına geçti.Kırşehir İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 67. doğum günü münasebetiyle hazırlanan pastayı kesen Murat Kurum daha sonra cuma namazını kılmak üzere Yenice Mahallesine geçti.Cuma namazının ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesindeki yemek programına katılan Murat kurum burada 3 saat süre il değerlendirme toplantısına katıldı ve toplantının ardından basın açıklaması yaptı.

 

 

KIRŞEHİR MİLLET BAHÇESİ BAĞBAŞI MAHALLESİNE YAPILACAK

 

AK Parti hükümeti döneminde Kırşehir'de 8 Milyar TL'lik yatırım yaptıklarını açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum çok sayıda toki projesini tamamladıklarını ve devam eden toki projelerini de tamamlayarak teslim edeceklerini açıkladı.Kırşehir, Kaman ve Mucur'a Millet Bahçesi yapacaklarını açıklayan Kurum, millet bahçesi için incelemelerde bulunduklarını ve gerçekleştirilen toplantıda alınan karar ile birlikte Kırşehir'e yapılacak millet bahçesinin Bağbaşı Mahallesinde bulunan Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi yanında bulunan 200 dönümlük araziye yapacaklarını açıkladı.Yapılacak millet bahçesinin 7 gün 24 saat açık olacağını belirte Kurum, burasının ayrıca üniversite öğrencileri için de vakit geçirilecek bir alan olacağını belirtti.

 

 

AHİ EVRAN KÜLLİYESİ ETRAFINDA BULUNAN BİNALAR YIKILACAK

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ziyaret ettiği ve incelediği Ahi Evran Külliyesi etrafındaki ömrünü tamamlamış binaların yıkılacağını ve Ahi Evran Külliyesinin silüetini bozan bu yapıların ortadan kaldırılacağını açıkladı.Murat Kurum ayrıca Seyfe Gölü Kuş Cenneti ve Hirfanlı Barajı kenarına 10 Milyon TL'lik 7 km'lik yürüyüş ve bisiklet yolu yapılacağını açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.