Kırşehir Belediyespor Vitesi 3'e Taktı

SPOR 14.03.2021 - 17:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Vitesi 3'e Taktı

Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Pazarspor'u 3-0 yenerek sahadan galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta play-off'un güçlü ekiplerinden Vanspor'u deplasmanda 2-1 yenen Kırşehir Belediyespor, 3 haftalık yenilgi serisine son vermişti.Ligin 28. haftasında ise evinde Rize ekibi Pazarspor'u ağırlayan yeşil beyazlılar sahadan 3-0 galip ayrıldı.     Maçın gollerini 29. ve 32. dakikalarda Mehmet Alaeddinoğlu ve 57. dakikada Volkan Altınsoy kaydetti.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 49'a yükseltirken 5. sıradaki yerini korudu.     İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU    
Kırşehir Belediyespor evinde ağırladığı Pazarspor'u 3-0 yenerek sahadan galip ayrıldı.

Geçtiğimiz hafta play-off'un güçlü ekiplerinden Vanspor'u deplasmanda 2-1 yenen Kırşehir Belediyespor, 3 haftalık yenilgi serisine son vermişti.Ligin 28. haftasında ise evinde Rize ekibi Pazarspor'u ağırlayan yeşil beyazlılar sahadan 3-0 galip ayrıldı.

 

 

Maçın gollerini 29. ve 32. dakikalarda Mehmet Alaeddinoğlu ve 57. dakikada Volkan Altınsoy kaydetti.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 49'a yükseltirken 5. sıradaki yerini korudu.

 

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.