Kırşehir'de Dolu ve Sağanak Yağış Etkili Oldu

YAŞAM 23.03.2021 - 20:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Dolu ve Sağanak Yağış Etkili Oldu

Kırşehir'de sağanak yağış ve dolu etkili oldu.

    Şehir merkezinde ve ilçelerde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış , öğleden sonra yerini doluya bıraktı.Ancak son yapılan drenaj çalışmaları ile birlikte daha önce Terme Caddesinde iş yerleri bu kez sel sularına teslim olmadı.   Dolu ve Sağanak Yağışın ardından Terme Caddesindeki İş Yerleri bu kez sele teslim olmadı.   Kırşehir Belediyesi ekipleri ise bazı noktalarda meydana gelen tıkanıklıkları ve taşmaları gidermek için yoğun mesai harcadı.   Sağanak ve Dolu Yağışı Sonrası Adeta Göle Dönen Bu Noktada İse Yer Yer Su Birikintileri Oluştu Ancak İş Yerleri Bu Kez Zarar Görmedi   Vatandaşlar yoğun sağanak yağışın ardından başlayan dolu yağışı ile birlikte zor anlar yaşadı.Ankara-Kayseri kara yolunun Kırşehir'den geçen bölümde denetim yapan trafik ekipleri, kent giriş ve çıkışlarında dolu ve yıldırım düşmesi tehlikesine karşı sürücüleri uyardı.     YOZGAT'TA DOLU HASTANELİK ETTİ   Öte yandan dolu yağışının en çok vurduğu illerden birisi de Yozgat oldu.Şehirde akşam saatlerinde Türkmensarılar, Yassıhöyük ve Cihanpaşa köyü çevresinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle, otomobillerde, çatılarda ve su ısıtma sistemlerinde hasar oluştu. Hasar görmemesi için otomobilinin üstünü kapatmaya çalışan Mustafa Özipek, kafasına isabet eden ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle yaralandı. Özipek, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.     "HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM" Tedavi altına alınan Özipek, hayatında ilk kez böyle bu büyüklükte dolu yağışı ile karşılaştığını belirterek, "Başıma dolu isabet etmesi sonucu yaralandım, kulaklarımda uğultu oluştu. Ağabeyim hastaneye getirdi. Şimdi durumum iyi. Dolu 5-6 saniye gibi kısa süreli yağdı, 15-20 dakika sürseydi etraf felç olurdu. Ben 51 yaşındayım hayatımda böyle bir dolu görmedim" dedi.  
Kırşehir'de sağanak yağış ve dolu etkili oldu.

 

 

Şehir merkezinde ve ilçelerde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış , öğleden sonra yerini doluya bıraktı.Ancak son yapılan drenaj çalışmaları ile birlikte daha önce Terme Caddesinde iş yerleri bu kez sel sularına teslim olmadı.

 

Dolu ve Sağanak Yağışın ardından Terme Caddesindeki İş Yerleri bu kez sele teslim olmadı.

 

Kırşehir Belediyesi ekipleri ise bazı noktalarda meydana gelen tıkanıklıkları ve taşmaları gidermek için yoğun mesai harcadı.

 

Sağanak ve Dolu Yağışı Sonrası Adeta Göle Dönen Bu Noktada İse Yer Yer Su Birikintileri Oluştu Ancak İş Yerleri Bu Kez Zarar Görmedi

 

Vatandaşlar yoğun sağanak yağışın ardından başlayan dolu yağışı ile birlikte zor anlar yaşadı.Ankara-Kayseri kara yolunun Kırşehir'den geçen bölümde denetim yapan trafik ekipleri, kent giriş ve çıkışlarında dolu ve yıldırım düşmesi tehlikesine karşı sürücüleri uyardı.

 

 

YOZGAT'TA DOLU HASTANELİK ETTİ

 

Öte yandan dolu yağışının en çok vurduğu illerden birisi de Yozgat oldu.Şehirde akşam saatlerinde Türkmensarılar, Yassıhöyük ve Cihanpaşa köyü çevresinde etkili olan dolu yağışı nedeniyle, otomobillerde, çatılarda ve su ısıtma sistemlerinde hasar oluştu. Hasar görmemesi için otomobilinin üstünü kapatmaya çalışan Mustafa Özipek, kafasına isabet eden ceviz büyüklüğündeki dolu nedeniyle yaralandı. Özipek, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

 

 

"HAYATIMDA BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM"

Tedavi altına alınan Özipek, hayatında ilk kez böyle bu büyüklükte dolu yağışı ile karşılaştığını belirterek, "Başıma dolu isabet etmesi sonucu yaralandım, kulaklarımda uğultu oluştu. Ağabeyim hastaneye getirdi. Şimdi durumum iyi. Dolu 5-6 saniye gibi kısa süreli yağdı, 15-20 dakika sürseydi etraf felç olurdu. Ben 51 yaşındayım hayatımda böyle bir dolu görmedim" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.