Ankara ADD'de 2 Kırşehirli

DİĞER 26.03.2021 - 21:26, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ankara ADD'de 2 Kırşehirli

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çankaya Şubesi'nin 11. Olağan Genel Kurulu 24 Mart Çarşamba günü Vedat Dalokay Salonu'nda yapıldı.

Üç listenin yarıştığı Genel Kurul'da mavi liste adayları seçimi kazanarak yeni yönetimi belirledi. Mavi liste adayları içinde yer alan hemşerilerimiz İnşaat Mühendisi Recep Yılmaz yönetim kuruluna, Mali Müşavir Öznur Çelik ise denetleme kuruluna seçildi. Destek olan herkese teşekkür eden Recep Yılmaz, “Yönetim kuruluna seçilmeme destek olan herkese teşekkür ediyorum. Birlikte görev yapacağımız arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Karşıdevrim, değerlerimize hız kesmeden saldırırken, demokrasinin ve özgürlüklerin kırıntısına dahi tahammül edemezken Atatürk ve Cumhuriyet savunucuları hep birlikte omuz omuza olmalıyız. Bu ülkenin anti emperyalist mücadele tarihinden güç alarak tam bağımsızlığın, halkçılığın, kamuculuğun, laikliğin yeniden inşasını hep birlikte örgütlemeliyiz.” diye konuşurken Öznur Çelik ise “Cumhuriyet kurumlarında yetişen kadınların her alanda en önde olması gerektiğine inanıyorum. Atatürk değerlerinin, eğitim devriminin, dil devriminin, kadın devriminin genç kuşaklara anlatılması yolunda mücadele edeceğiz.” diye konuştu.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Çankaya Şubesi'nin 11. Olağan Genel Kurulu 24 Mart Çarşamba günü Vedat Dalokay Salonu'nda yapıldı.

Üç listenin yarıştığı Genel Kurul'da mavi liste adayları seçimi kazanarak yeni yönetimi belirledi. Mavi liste adayları içinde yer alan hemşerilerimiz İnşaat Mühendisi Recep Yılmaz yönetim kuruluna, Mali Müşavir Öznur Çelik ise denetleme kuruluna seçildi.

Destek olan herkese teşekkür eden Recep Yılmaz, “Yönetim kuruluna seçilmeme destek olan herkese teşekkür ediyorum. Birlikte görev yapacağımız arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Karşıdevrim, değerlerimize hız kesmeden saldırırken, demokrasinin ve özgürlüklerin kırıntısına dahi tahammül edemezken Atatürk ve Cumhuriyet savunucuları hep birlikte omuz omuza olmalıyız. Bu ülkenin anti emperyalist mücadele tarihinden güç alarak tam bağımsızlığın, halkçılığın, kamuculuğun, laikliğin yeniden inşasını hep birlikte örgütlemeliyiz.” diye konuşurken Öznur Çelik ise “Cumhuriyet kurumlarında yetişen kadınların her alanda en önde olması gerektiğine inanıyorum. Atatürk değerlerinin, eğitim devriminin, dil devriminin, kadın devriminin genç kuşaklara anlatılması yolunda mücadele edeceğiz.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.