MÜSİAD Kırşehir'in Başına Genç İş Adamı

EKONOMİ 29.03.2021 - 10:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MÜSİAD Kırşehir'in Başına Genç İş Adamı

MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) Kırşehir Şubesine genç işl adamı Ömer Ali Öz getirildi.

MÜSİAD'ın Kırşehir şubesinden yapılan açıklamada Öz, ''Birlikteliği sağlayarak şehrin kalkınmasına destek sunmak istiyorum.STK'lr ile iş birliği içerisinde olarak şehrin sorunlarına ortak çözümler arayacağız.Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde hareket edeceğiz. Kırşehir'de iş insanlarının girişimcilerin ve üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz" dedi. İş adamı Ömer Ali Öz, Dumlupınar Üniversitesi Sağlık fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde lisansını, yerel yönetimler alanında yüksek lisansını tamamladıktan sonra 2006 yılından bu yana eğitim, inşaat ve sosyal hizmetler alanında faaliyet gösteren şirketini yönetiyor.  
MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği) Kırşehir Şubesine genç işl adamı Ömer Ali Öz getirildi.

MÜSİAD'ın Kırşehir şubesinden yapılan açıklamada Öz, ''Birlikteliği sağlayarak şehrin kalkınmasına destek sunmak istiyorum.STK'lr ile iş birliği içerisinde olarak şehrin sorunlarına ortak çözümler arayacağız.Bütün sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde hareket edeceğiz. Kırşehir'de iş insanlarının girişimcilerin ve üyelerimizin sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz" dedi.

İş adamı Ömer Ali Öz, Dumlupınar Üniversitesi Sağlık fakültesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde lisansını, yerel yönetimler alanında yüksek lisansını tamamladıktan sonra 2006 yılından bu yana eğitim, inşaat ve sosyal hizmetler alanında faaliyet gösteren şirketini yönetiyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.