Genç Bankacı Koronavirüse Yenik Düştü

YAŞAM 05.04.2021 - 13:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Genç Bankacı Koronavirüse Yenik Düştü

Yapı Kredi Bankasının Ankara Böge Personeli olan Kırşehirli Gökhan Bekir Akdeniz koronavirüse yenik düştü.

Bir süre önce koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvuran Yapı Kredi Bankasının Ankara Bölge Personeli olan Gökhan Bekir Akdeniz'in testi pozitif çıkmış ve tedavi altına alınmıştı.Hastalığı gittikçe ağırlaşan ve nefes güçlüğü çekmeye başlayan Akdeniz tedavi altına altındı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kırşehir nüfusuna kayıtlı başarılı ve sevilen bankacının cenazesi yarın defnedilecek. Genç bankacının vefat haberi çalışma arkadaşlarını büyük üzüntüye boğdu.     AŞI TALEP EDİYORLAR Bankacılar bir süredir aşı yapılması için kendilerinin risk grubuna alınmasını talep ediyorlardı. Ancak bu konuda Sağlık Bakanlığı her hangi bir çalışma yapmaz iken, Türkiye Bankalar Birliği'nin de bir girişiminin olmadığı belirtiliyor.
Yapı Kredi Bankasının Ankara Böge Personeli olan Kırşehirli Gökhan Bekir Akdeniz koronavirüse yenik düştü.

Bir süre önce koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvuran Yapı Kredi Bankasının Ankara Bölge Personeli olan Gökhan Bekir Akdeniz'in testi pozitif çıkmış ve tedavi altına alınmıştı.Hastalığı gittikçe ağırlaşan ve nefes güçlüğü çekmeye başlayan Akdeniz tedavi altına altındı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kırşehir nüfusuna kayıtlı başarılı ve sevilen bankacının cenazesi yarın defnedilecek. Genç bankacının vefat haberi çalışma arkadaşlarını büyük üzüntüye boğdu.

 

 

AŞI TALEP EDİYORLAR


Bankacılar bir süredir aşı yapılması için kendilerinin risk grubuna alınmasını talep ediyorlardı. Ancak bu konuda Sağlık Bakanlığı her hangi bir çalışma yapmaz iken, Türkiye Bankalar Birliği'nin de bir girişiminin olmadığı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.