Şu Tablonun Güzelliğine Bakar Mısınız

SPOR 11.04.2021 - 17:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şu Tablonun Güzelliğine Bakar Mısınız

Rakiplerinin puan kyabettiği haftada evinde Mamak FK'yı 1-0 yenen Kırşehir Belediyespor 2. sıraya yükseldi.

2. lig kırmızı grubun 33. haftasında evinde Mamak FK'yı ağırlayan Kırşehir Belediyespor , maçın henüz 15. dakikasında Volkan Altınsoy'un attığı golle 1-0 öne geçti.Maçın 44. dakikasında Mamak FK kazandığı penaltıyı değerlendiremeyince ilk yarı da bu skor ile sona erdi. Maçın 2. yarısında etkili olan yeşil beyazlılar gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç da 1-0'lık Kırşehir Belediyespor üstnülüğü ile sona erdi.Ekibimiz bu galibiyet ile puanını 62'ye yükselterek rakiplerinin puan kaybettiği haftada 2. sıraya yerleşti.     Maç sonunda Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu soyunma odasına inerek futbolcu ve teknik ekibi tebrik etti.Kırşehir Belediyespor perşembe günü ligin orta sıralarında bulunan Pendikspor'a konuk olacak. İŞTE PUAN DURUMU VE DİĞER SONUÇLAR
Rakiplerinin puan kyabettiği haftada evinde Mamak FK'yı 1-0 yenen Kırşehir Belediyespor 2. sıraya yükseldi.

2. lig kırmızı grubun 33. haftasında evinde Mamak FK'yı ağırlayan Kırşehir Belediyespor , maçın henüz 15. dakikasında Volkan Altınsoy'un attığı golle 1-0 öne geçti.Maçın 44. dakikasında Mamak FK kazandığı penaltıyı değerlendiremeyince ilk yarı da bu skor ile sona erdi.

Maçın 2. yarısında etkili olan yeşil beyazlılar gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maç da 1-0'lık Kırşehir Belediyespor üstnülüğü ile sona erdi.Ekibimiz bu galibiyet ile puanını 62'ye yükselterek rakiplerinin puan kaybettiği haftada 2. sıraya yerleşti.

 

 

Maç sonunda Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu soyunma odasına inerek futbolcu ve teknik ekibi tebrik etti.Kırşehir Belediyespor perşembe günü ligin orta sıralarında bulunan Pendikspor'a konuk olacak.

İŞTE PUAN DURUMU VE DİĞER SONUÇLAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.