Kırşehir Belediyespor Adım Adım Play Off'a

SPOR 22.04.2021 - 21:50, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Adım Adım Play Off'a

Kırşehir Belediyespor ligin 35. haftasında evinde ağırladığı Elazığspor'u 3-0'lık skor ile geçti.

Ahi Stadyumunda oynana karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Oğuzhan Uğurlu yönetti.2. Ligden 1. Lige yükselmek için Play-oof mücadelesi veren yeşil beyazlı ekip geçtiğimiz hafta Pendikspor'a talihsiz şekilde 2-1 yenilerek 3. sıraya gerilemişti.Rakibi Elazığspor ise düşme potasında yer alıyordu.     Kırşehir Belediyespor'un mutlak üstünlüğü ile oynanan karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 36. Dakikada Hakan Yavuz, 77. Dakikada Furkan Polat ve 90+1. Dakikada İsmail Düzgün kaydetti.61. dakikada Ömer Faruk Aydemir'in kırmızı kart görmesi sonucu Elazığspor maçı 10 kişiyle tamamladı.     Kırşehir Belediyespor galibiyetle birlikte puanını 65'e yükselterek 3. sıradaki yerini korudu.Gelecek hafta Baybur İl Özel İdaresi'ni yenmesi durumunda yeşil beyazlı ekibimiz play-off oynamayı garantileyecek.Düşme hattındaki Elazığ temsilcisi ise gelecek hafta Kastamonuspor'un kazanması durumunda 3. Lige düşecek.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU    
Kırşehir Belediyespor ligin 35. haftasında evinde ağırladığı Elazığspor'u 3-0'lık skor ile geçti.

Ahi Stadyumunda oynana karşılaşmayı İstanbul Bölgesinden Oğuzhan Uğurlu yönetti.2. Ligden 1. Lige yükselmek için Play-oof mücadelesi veren yeşil beyazlı ekip geçtiğimiz hafta Pendikspor'a talihsiz şekilde 2-1 yenilerek 3. sıraya gerilemişti.Rakibi Elazığspor ise düşme potasında yer alıyordu.

 

 

Kırşehir Belediyespor'un mutlak üstünlüğü ile oynanan karşılaşmada galibiyeti getiren golleri 36. Dakikada Hakan Yavuz, 77. Dakikada Furkan Polat ve 90+1. Dakikada İsmail Düzgün kaydetti.61. dakikada Ömer Faruk Aydemir'in kırmızı kart görmesi sonucu Elazığspor maçı 10 kişiyle tamamladı.

 

 

Kırşehir Belediyespor galibiyetle birlikte puanını 65'e yükselterek 3. sıradaki yerini korudu.Gelecek hafta Baybur İl Özel İdaresi'ni yenmesi durumunda yeşil beyazlı ekibimiz play-off oynamayı garantileyecek.Düşme hattındaki Elazığ temsilcisi ise gelecek hafta Kastamonuspor'un kazanması durumunda 3. Lige düşecek.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.