Neşet Ertaş Türküleri Konseri TRT'de Canlı Olarak Yayınlanacak

SANAT 24.04.2021 - 15:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş Türküleri Konseri TRT'de Canlı Olarak Yayınlanacak

Usta Ozan Neşet Ertaş'a ait türküler TRT Müzik ekranlarındna canlı olarak seslendirilecek.

Pandemi tedbirleri kapsamında konserlere kısıtlama getirilmesi nedeniyle TRT tarafından bir dizi konser etkinlikleri düzenleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından oluşturulan proje kapsamında ''"Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş’ın unutulmaz türkülerini senfoniyle harmanlayan “Neşet Ertaş Türküleri Konseri” bu akşam saat 20:30'da TRT Müzik ekranlarında olacak.  Şef Serdar Yalçın'ın yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesinin vereceği konser canlı olarak yayınlanacak.
Usta Ozan Neşet Ertaş'a ait türküler TRT Müzik ekranlarındna canlı olarak seslendirilecek.

Pandemi tedbirleri kapsamında konserlere kısıtlama getirilmesi nedeniyle TRT tarafından bir dizi konser etkinlikleri düzenleniyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından oluşturulan proje kapsamında ''"Bozkırın Tezenesi" Neşet Ertaş’ın unutulmaz türkülerini senfoniyle harmanlayan “Neşet Ertaş Türküleri Konseri” bu akşam saat 20:30'da TRT Müzik ekranlarında olacak.

 Şef Serdar Yalçın'ın yönetiminde Mersin Devlet Opera ve Balesinin vereceği konser canlı olarak yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.