Tam Kapanma Döneminde 08:30-23:00 Kırşehir'in Hizmetinde

SAĞLIK 27.04.2021 - 23:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tam Kapanma Döneminde 08:30-23:00 Kırşehir'in Hizmetinde

Kırşehir'de verdiği diş polikliniği hizmeti ile adından söz ettiren Labordent, tam kapanma döneminde ve normal dönemlerde sabah 08:30'dan 23:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Diş tedavisi alanında başlattığı yenilikler ve müşteri memnuniyetini esas alan hizmet kalitesiyle Kırşehir'de fark yaratan kurumlardan olan Labordent Diş Polikliniği Tam Kapanma döneminde sabah 08:30 ve akşam 23:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceklerini açıkladı.     Hizmete başladıklarından bu yana dek hijyen ve kaliteden ödün vermediklerini belirten Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli , '' En başından bu disiplini elden bırakmadık ve hizmet kalitesinin üzerine koyarak diş tedavimize devam ettik.Bu nedenle pandemi döneminde de herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık.Her zaman olduğu gibi tam kapanma dönemine hazır bir şekilde Kırşehir Halkına hizmet vermeye devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.
Kırşehir'de verdiği diş polikliniği hizmeti ile adından söz ettiren Labordent, tam kapanma döneminde ve normal dönemlerde sabah 08:30'dan 23:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceklerini açıkladı.

Diş tedavisi alanında başlattığı yenilikler ve müşteri memnuniyetini esas alan hizmet kalitesiyle Kırşehir'de fark yaratan kurumlardan olan Labordent Diş Polikliniği Tam Kapanma döneminde sabah 08:30 ve akşam 23:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edeceklerini açıkladı.

 

 

Hizmete başladıklarından bu yana dek hijyen ve kaliteden ödün vermediklerini belirten Labordent Diş Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Necip Seyfeli , '' En başından bu disiplini elden bırakmadık ve hizmet kalitesinin üzerine koyarak diş tedavimize devam ettik.Bu nedenle pandemi döneminde de herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadık.Her zaman olduğu gibi tam kapanma dönemine hazır bir şekilde Kırşehir Halkına hizmet vermeye devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.