Kırşehir Belediyespor Play-Off'u Garantiledi

SPOR 28.04.2021 - 18:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyespor Play-Off'u Garantiledi

Ligin 32. haftasında Bayburt deplasmanına giden Kırşehir Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrılarak play-off'u garantiledi.

    Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Burak Demirkıran yönetti.Maçın henüz 11. dakikasında Bayburt ekibi İbrahim Alan'ın attığı golle 1-0 öne geçti.Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Kırşehir Belediyespor önce maçın 36. dakikasında Mehmet Alaeddinoğlu'nun attığı golle beraberliği , bu golden 9 dakika sonra ise ilk yarının uzatma dakikalarında Hakan Yavuz'un attığı golle 2-1'lik skoru yakaladı.       Maçın 2. yarısında 69. dakikada Sefa Narin'in bulduğu golle ev sahibi ekip skoru 2-2'ye getirirken , yeşil beyazlı ekibimizde İsmail Düzgün 81. dakikada attığı golle skoru 3-2'ye getirdi ve maç da bu skor ile sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 68'e yükselterek matematiksel olarak Play-Off'u garantiledi.Ekibimiz gelecek hafta evinde Serik Belediyespor karşısında 2. sıraya yükselerek play-off avantajı elde etmek için galibiyeti hedefliyor.   İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU    
Ligin 32. haftasında Bayburt deplasmanına giden Kırşehir Belediyespor sahadan 3-2 galip ayrılarak play-off'u garantiledi.

    Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Burak Demirkıran yönetti.Maçın henüz 11. dakikasında Bayburt ekibi İbrahim Alan'ın attığı golle 1-0 öne geçti.Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Kırşehir Belediyespor önce maçın 36. dakikasında Mehmet Alaeddinoğlu'nun attığı golle beraberliği , bu golden 9 dakika sonra ise ilk yarının uzatma dakikalarında Hakan Yavuz'un attığı golle 2-1'lik skoru yakaladı.

 

    Maçın 2. yarısında 69. dakikada Sefa Narin'in bulduğu golle ev sahibi ekip skoru 2-2'ye getirirken , yeşil beyazlı ekibimizde İsmail Düzgün 81. dakikada attığı golle skoru 3-2'ye getirdi ve maç da bu skor ile sona erdi.Kırşehir Belediyespor bu galibiyetle puanını 68'e yükselterek matematiksel olarak Play-Off'u garantiledi.Ekibimiz gelecek hafta evinde Serik Belediyespor karşısında 2. sıraya yükselerek play-off avantajı elde etmek için galibiyeti hedefliyor.

 

İŞTE LİGDE DİĞER SONUÇLAR VE OLUŞAN PUAN DURUMU

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.