Kırşehir'de 2 Kız Kardeş Art Arda Koronavirüse Yenik Düştü

SAĞLIK 30.04.2021 - 12:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 2 Kız Kardeş Art Arda Koronavirüse Yenik Düştü

Kırşehir'de koronavirüs nedeniyle peş peşe 2 kız kardeş hayatını kaybetti.

Kaman'da yaşayan 80 yaşındaki Şöhret kara, 24 Nisan Cumartesi günü koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvurdu.Oruçlu olduğu için iftar saatini beklediği öğrenilen ve hastaneye gitmek istemeyen Kara  fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırılırken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.Yapılan tetkiklerde Kara'nın Covid-19 testi pozitif çıktı.Yakınları Şöhret Kara'nın acısıyla yas tutarken bu kez kız kardeşi 76 yaşındaki Medine Ocak Rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs nedeniyle 1 yıldır kimse ile görüşmediği ve yanlız yaşadığı öğrenilen Medine Ocak Kaman Devlet Hastanesinde durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı ve entübe oldu.Buradaki yaşam mücadelesini kaybedeb Ocak 26 Nisan tarihinde hayatını kaybetti.Ocak'ın cenazesi de  çok sevdiği ablası gibi koronavirüs önlemleri altında Hacıpınar Mahallesi mezarlığına defnedildi.     Kırşehir Haber Türk olarak merhumlara Allah'tan rahmet , yakınlarına ise baş sağlığı dileriz. Kaynak : Kaman Ak Haber
Kırşehir'de koronavirüs nedeniyle peş peşe 2 kız kardeş hayatını kaybetti.

Kaman'da yaşayan 80 yaşındaki Şöhret kara, 24 Nisan Cumartesi günü koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvurdu.Oruçlu olduğu için iftar saatini beklediği öğrenilen ve hastaneye gitmek istemeyen Kara  fenalaşınca ambulansla hastaneye kaldırılırken kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.Yapılan tetkiklerde Kara'nın Covid-19 testi pozitif çıktı.Yakınları Şöhret Kara'nın acısıyla yas tutarken bu kez kız kardeşi 76 yaşındaki Medine Ocak Rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Koronavirüs nedeniyle 1 yıldır kimse ile görüşmediği ve yanlız yaşadığı öğrenilen Medine Ocak Kaman Devlet Hastanesinde durumu ağırlaşınca yoğun bakıma alındı ve entübe oldu.Buradaki yaşam mücadelesini kaybedeb Ocak 26 Nisan tarihinde hayatını kaybetti.Ocak'ın cenazesi de  çok sevdiği ablası gibi koronavirüs önlemleri altında Hacıpınar Mahallesi mezarlığına defnedildi.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhumlara Allah'tan rahmet , yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Kaynak : Kaman Ak Haber

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.