Kırşehir'de 1. Lig Heyacanı

SPOR 01.05.2021 - 12:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 1. Lig Heyacanı

2. Lig Kırımızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor'un 1. Lige yükselmek için play-off maçlarını garantilemesi kentte büyük heyecan yarattı.Kırşehir'deki çok sayıda esnaf destek olmak için caddeleri pankart ve afişlerle donattı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta bir üst lige çıkma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor hafta içi Bayburt deplasmanında Bayburt İl Özel İdareyi 3-2 yenerek play-off'a çıkmayı ligin bitimine 2 hafta kala garantiledi.68 puanla 3. sırada bulunan Kırşehir Belediyespor play-off avantajı sağlamak için kalan son maçlarında da galibiyeti heefliyor.Yeşil Beyazlı ekibin 2. sıraya yükselirse 5. sıradaki takım ile , 3. sırada kalması durumunda 4. sıradaki takım ile önce 12 ve 16 mayıs tarihlerinde çeyrek final oynayacak.Çeyrek finalden çıkması durumunda Kırşehir Belediyespor 20 ve 24 Mayıs tarihlerinde yarı final müsabakaları yapacak.Yarı finalde rakibini elemesi durumunda ise beyaz gruptaki play-off maçlarının galibi takım ile 28 Mayıs'ta final oynayacak.     KIRŞEHİR ESNAFINDAN TAKIMLARINA DESTEK   Kırşehir Belediyespor'un başarısı kentte de büyük heyecan yarattı.Kırşehir esnafı takımlarına destek vermek için şehir merkezinde bulunan caddeleri yeşil beyazlı bayraklarla donatarak, ''Kırşehir Belediyespor'a 1. Lig Yolunda Başarılar Dileriz'' mesajını düştüler.     ''1. LİGE HİÇ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTIK'' Kulüp sözcüsü Battal Çelik yaptığı  yazılı açıklamada , " 2. Lig'e başladığımız günden bu yana hak ettiğimiz sıraya gelerek, play-off oynayacak olmamız bizleri çok mutlu etti, şehrimizde heyecan başlattı. Artık bu takıma şehrin çok daha fazla sahip çıkması gerekiyor. 1. Lig'e çıkmak ve kalıcı olmak için bundan sonra mücadelenin yanı sıra maddi destek de son derece önem arz ediyor. 1. Lig'e hiç bu kadar yakın olmamıştık. Yıllar sonra böylesine güzel bir başarı elde ettik. Oyuncularımız, teknik ekip, yönetim, taraftarlarımız ve şehir birlikte hareket ederse bu başarı kaçınılmaz olacaktır. Son bir adım kaldı, haydi şehir, buradan geriye dönmeyelim." ifadelerini kullandı.
2. Lig Kırımızı grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor'un 1. Lige yükselmek için play-off maçlarını garantilemesi kentte büyük heyecan yarattı.Kırşehir'deki çok sayıda esnaf destek olmak için caddeleri pankart ve afişlerle donattı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta bir üst lige çıkma mücadelesi veren Kırşehir Belediyespor hafta içi Bayburt deplasmanında Bayburt İl Özel İdareyi 3-2 yenerek play-off'a çıkmayı ligin bitimine 2 hafta kala garantiledi.68 puanla 3. sırada bulunan Kırşehir Belediyespor play-off avantajı sağlamak için kalan son maçlarında da galibiyeti heefliyor.Yeşil Beyazlı ekibin 2. sıraya yükselirse 5. sıradaki takım ile , 3. sırada kalması durumunda 4. sıradaki takım ile önce 12 ve 16 mayıs tarihlerinde çeyrek final oynayacak.Çeyrek finalden çıkması durumunda Kırşehir Belediyespor 20 ve 24 Mayıs tarihlerinde yarı final müsabakaları yapacak.Yarı finalde rakibini elemesi durumunda ise beyaz gruptaki play-off maçlarının galibi takım ile 28 Mayıs'ta final oynayacak.

 

 

KIRŞEHİR ESNAFINDAN TAKIMLARINA DESTEK

 

Kırşehir Belediyespor'un başarısı kentte de büyük heyecan yarattı.Kırşehir esnafı takımlarına destek vermek için şehir merkezinde bulunan caddeleri yeşil beyazlı bayraklarla donatarak, ''Kırşehir Belediyespor'a 1. Lig Yolunda Başarılar Dileriz'' mesajını düştüler.

 

 

''1. LİGE HİÇ BU KADAR YAKIN OLMAMIŞTIK''

Kulüp sözcüsü Battal Çelik yaptığı  yazılı açıklamada , " 2. Lig'e başladığımız günden bu yana hak ettiğimiz sıraya gelerek, play-off oynayacak olmamız bizleri çok mutlu etti, şehrimizde heyecan başlattı. Artık bu takıma şehrin çok daha fazla sahip çıkması gerekiyor. 1. Lig'e çıkmak ve kalıcı olmak için bundan sonra mücadelenin yanı sıra maddi destek de son derece önem arz ediyor. 1. Lig'e hiç bu kadar yakın olmamıştık. Yıllar sonra böylesine güzel bir başarı elde ettik. Oyuncularımız, teknik ekip, yönetim, taraftarlarımız ve şehir birlikte hareket ederse bu başarı kaçınılmaz olacaktır. Son bir adım kaldı, haydi şehir, buradan geriye dönmeyelim." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.