Kırşehirli Uzman Çavuş'tan Acı Haber

YAŞAM 07.05.2021 - 12:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Uzman Çavuş'tan Acı Haber

Şırnak'ta görev yapan Uzman Çavuş Halil İbrahim Kaya ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre Şırnak'ta görev yapan ve Kaman nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim (44) ölü olarak bulundu. Uzman Çavuş Halil İbrahim Kaya'nın  acı haberi yakınlarını yasa boğdu.   Kaya'nın naaşı otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.İntihar şüphesi üzerinde durulan Halil İbrahim Kaya'nın asıl ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.   Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.
Şırnak'ta görev yapan Uzman Çavuş Halil İbrahim Kaya ölü olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre Şırnak'ta görev yapan ve Kaman nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Piyade Uzman Çavuş Halil İbrahim (44) ölü olarak bulundu. Uzman Çavuş Halil İbrahim Kaya'nın  acı haberi yakınlarını yasa boğdu.

 

Kaya'nın naaşı otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.İntihar şüphesi üzerinde durulan Halil İbrahim Kaya'nın asıl ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.