AK Parti İl Teşkilatından 14 Mahallede İftar Paketi

YAŞAM 08.05.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

AK Parti İl Teşkilatından 14 Mahallede İftar Paketi

AK Parti İl Teşkilatı Kadir Gecesi münasebeti ile 14 Mahallede iftar paketi dağıttı.

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Seher Ünsal , '' AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “Ramazan-ı Şerif'i uğurlamanın hüznü ve bayrama kavuşmanın heyecanını yaşadığımız bu mübarek günde vatandaşlarımızın sofrasında ve dualarında olmanın gururunu yaşıyoruz.     Kadir Gecesi münasebetiyle AK Parti olarak 14 mahallemizde pandemi kurallarına uygun biçimde hazırlanan iftar paketlerimiz ile yaklaşık 4.000 vatandaşımızın iftar sofralarına konuk olduk.     Birlik ve beraberliğin pekiştiği yardımlaşma duygusunun daha da anlam kazandığı manevi zenginliğin arttığı bu günlerde “Bölüşürsek tok oluruz bölünürsek yok oluruz” şiarıyla AK Parti her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edecektir.     Bu duygu düşünceler ile İnşallah en kısa zamanda aynı iftar ve sahur sofralarında, camilerimizde aynı saflarda buluşuruz. Hep birlikte Ramazan sevincini yaşar, sevdiklerimizle bayramımızı bayram gibi kutlarız.” Dedi.
AK Parti İl Teşkilatı Kadir Gecesi münasebeti ile 14 Mahallede iftar paketi dağıttı.

Konu ile ilgili yazılı basın açıklamasında bulunan Seher Ünsal , '' AK Parti Kırşehir İl Başkanı Seher Ünsal “Ramazan-ı Şerif'i uğurlamanın hüznü ve bayrama kavuşmanın heyecanını yaşadığımız bu mübarek günde vatandaşlarımızın sofrasında ve dualarında olmanın gururunu yaşıyoruz.

 

 

Kadir Gecesi münasebetiyle AK Parti olarak 14 mahallemizde pandemi kurallarına uygun biçimde hazırlanan iftar paketlerimiz ile yaklaşık 4.000 vatandaşımızın iftar sofralarına konuk olduk.

 

 

Birlik ve beraberliğin pekiştiği yardımlaşma duygusunun daha da anlam kazandığı manevi zenginliğin arttığı bu günlerde “Bölüşürsek tok oluruz bölünürsek yok oluruz” şiarıyla AK Parti her zaman vatandaşımızın yanında olmaya devam edecektir.

 

 

Bu duygu düşünceler ile İnşallah en kısa zamanda aynı iftar ve sahur sofralarında, camilerimizde aynı saflarda buluşuruz. Hep birlikte Ramazan sevincini yaşar, sevdiklerimizle bayramımızı bayram gibi kutlarız.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.