9 Yaşındaki Fatma Ehliyetsiz Sürücü Kurbanı Oldu

ASAYİŞ 11.05.2021 - 21:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

9 Yaşındaki Fatma Ehliyetsiz Sürücü Kurbanı Oldu

Kırşehir'de akşam saatlerinde ekmek almaya giden ve yolun karşısına geçmeye 9 Yaşındaki çocuk ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza Selgah Camii civarında meydana geldi.9 Yaşındaki Fatma Büşra Temiz iftar vakti ekmek almak için evlerinin karşısında bulunan fırına gitmeye çalıştı.İddiaya göre kontrolsüz bir şekilde seyir halindeki B.A. idaresindeki otomobil küçük kıza çarptı.     Çarpmanın etkisiyle talihsiz kız yere yığılırken yaşının küçük olduğu öğrenilen B.A. olay yerinden hızla uzaklaştı.Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralanan Fatma'yı hastaneye kaldırdı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis kısa süre sonra kaçan sürücü B.A.'yı yakalarken  kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Anne ve kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenilen küçük kızın acı haberi sonrasında yakınları sinir krizi geçirdi.
Kırşehir'de akşam saatlerinde ekmek almaya giden ve yolun karşısına geçmeye 9 Yaşındaki çocuk ehliyetsiz sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza Selgah Camii civarında meydana geldi.9 Yaşındaki Fatma Büşra Temiz iftar vakti ekmek almak için evlerinin karşısında bulunan fırına gitmeye çalıştı.İddiaya göre kontrolsüz bir şekilde seyir halindeki B.A. idaresindeki otomobil küçük kıza çarptı.

 

 

Çarpmanın etkisiyle talihsiz kız yere yığılırken yaşının küçük olduğu öğrenilen B.A. olay yerinden hızla uzaklaştı.Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 ekipleri ağır yaralanan Fatma'yı hastaneye kaldırdı ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis kısa süre sonra kaçan sürücü B.A.'yı yakalarken  kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. Anne ve kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenilen küçük kızın acı haberi sonrasında yakınları sinir krizi geçirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.