9 Yaşındaki Fatma Büşra'yı Hayattan Koparan Ehliyetsiz Sürücü Tutuklandı

GÜNDEM 12.05.2021 - 22:38, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

9 Yaşındaki Fatma Büşra'yı Hayattan Koparan Ehliyetsiz Sürücü Tutuklandı

Kırşehir'de yürekleri yaralayan kazanın ardından hayatını kaybeden 9 Yaşındaki Fatma Büşra Temiz'e çarpan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen araç sürücüsü tutuklandı.

Selgah Cami kavşağında meydana gelen olayda ;Fatma Büşra Temiz (9) evinin karşısında bulunan fırına ekmek almak için gittiği sırada karşıdan karşıya geçerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.Kazayı yapan ve yaşının küçük olduğu öğrenilen sürücü B.A., otomobili ile hızla kaza yerinden uzaklaştı ancak daha sonra yakalanarak gözaltına alınmıştı. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Biriminde göz altında bekletildikten sonra Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınan B.A., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Kırşehir E-Tipi cezaevine gönderildi.     BABASI 2017 YILINDA KANSERDEN HAYATINI KAYBETMİŞ   Fatma Büşra Temiz'in Babasının 2017 yılında kansere yakalanarak hayatını kaybettiği , annesi ve kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenildi.Küçük kızın cenazesi sessiz sedasız Kozaklı İlçesi'ne bağlı Yassıca Köyü'nde defnedildi.  
Kırşehir'de yürekleri yaralayan kazanın ardından hayatını kaybeden 9 Yaşındaki Fatma Büşra Temiz'e çarpan ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen araç sürücüsü tutuklandı.

Selgah Cami kavşağında meydana gelen olayda ;Fatma Büşra Temiz (9) evinin karşısında bulunan fırına ekmek almak için gittiği sırada karşıdan karşıya geçerken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği aracın çarpması sonucu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirmişti.Kazayı yapan ve yaşının küçük olduğu öğrenilen sürücü B.A., otomobili ile hızla kaza yerinden uzaklaştı ancak daha sonra yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Biriminde göz altında bekletildikten sonra Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alınan B.A., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak Kırşehir E-Tipi cezaevine gönderildi.

 

 

BABASI 2017 YILINDA KANSERDEN HAYATINI KAYBETMİŞ

 

Fatma Büşra Temiz'in Babasının 2017 yılında kansere yakalanarak hayatını kaybettiği , annesi ve kardeşiyle birlikte yaşadığı öğrenildi.Küçük kızın cenazesi sessiz sedasız Kozaklı İlçesi'ne bağlı Yassıca Köyü'nde defnedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.