2020-2021 Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş

SPOR 15.05.2021 - 22:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

2020-2021 Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş

Süper Lig’te 41 haftalık düğüm son haftada çözüldü ve Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti.

Süper Lig’te 41 haftalık düğüm son haftada çözüldü ve Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti. Uzun haftalardır liderliği elinde bulunduran Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 yenerek ligi birinci sırada bitirirken ikinci sırada bulunan Galatasaray bu akşam oynadığı Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etse de averaj farkıyla ikinci sırada yer aldı. Fenerbahçe ise deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yenerek ligi üçüncü sırada tamamladı. Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekip maçın son düdüğünden sonra büyük bir mutluluk yaşadı. Sergen Yalçın, son düdüğün ardından gözyaşlarına hakim olamadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şampiyonluğun ardından, “Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan @Besiktas’ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum” mesajını paylaştı.     SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇTİ   Siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş’ta hem futbolcu hem teknik direktör olarak şampiyon olan ilk isim olmayı başardı. Beşiktaş altyapısından yetişip şampiyonluklar yaşayan Sergen Yalçın, siyah-beyazlı formayla 1991-1992, 1994-1995 ve 2002-2003 sezonlarından sonra teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşayarak adını bir kez daha tarihe yazdırdı.   GÖZTEPE YÖNETİMİ MAÇTAN ÖNCE TRİBÜNÜ TERK ETTİ   Süper Lig’in son haftasında Göztepe ile Beşiktaş’ı İzmir’de karşı karşıya getiren maç öncesi tribünde kontenjan krizi yaşandı. Göztepe yönetimi, Gürsel Aksel Stadı’ndaki maçı tribünden takip etmeme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar protokol tribününün akreditasyon listesini iptal etti. Göztepe yönetiminden yapılan açıklamada, “Kendi evinde misafir konumuna düşmek istemeyen Göztepe yönetimi maça girmiyor” ifadesi yer aldı. Koronavirüs pandemisinde tribün kısıtlaması uygulanırken Beşiktaş cephesi Gürsel Aksel Stadı’nda 91 kişilik kontenjan talep etmiş, Göztepe konuk yönetime 20 kişilik yer ayırabileceğini belirtmişti.
Süper Lig’te 41 haftalık düğüm son haftada çözüldü ve Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti.

Süper Lig’te 41 haftalık düğüm son haftada çözüldü ve Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etti.

Uzun haftalardır liderliği elinde bulunduran Beşiktaş, Göztepe'yi 2-1 yenerek ligi birinci sırada bitirirken ikinci sırada bulunan Galatasaray bu akşam oynadığı Yeni Malatyaspor’u 3-1 mağlup etse de averaj farkıyla ikinci sırada yer aldı. Fenerbahçe ise deplasmanda Kayserispor'u 2-1 yenerek ligi üçüncü sırada tamamladı.

Beşiktaşlı oyuncular ve teknik ekip maçın son düdüğünden sonra büyük bir mutluluk yaşadı. Sergen Yalçın, son düdüğün ardından gözyaşlarına hakim olamadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan şampiyonluğun ardından, “Spor Toto Süper Lig 2020-2021 sezonu şampiyonu olan @Besiktas’ı ve tüm Beşiktaş taraftarını canı gönülden tebrik ediyorum” mesajını paylaştı.

 

 

SERGEN YALÇIN BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇTİ

 

Siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş’ta hem futbolcu hem teknik direktör olarak şampiyon olan ilk isim olmayı başardı.

Beşiktaş altyapısından yetişip şampiyonluklar yaşayan Sergen Yalçın, siyah-beyazlı formayla 1991-1992, 1994-1995 ve 2002-2003 sezonlarından sonra teknik direktör olarak da şampiyonluk yaşayarak adını bir kez daha tarihe yazdırdı.

 


GÖZTEPE YÖNETİMİ MAÇTAN ÖNCE TRİBÜNÜ TERK ETTİ

 

Süper Lig’in son haftasında Göztepe ile Beşiktaş’ı İzmir’de karşı karşıya getiren maç öncesi tribünde kontenjan krizi yaşandı.

Göztepe yönetimi, Gürsel Aksel Stadı’ndaki maçı tribünden takip etmeme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar protokol tribününün akreditasyon listesini iptal etti.

Göztepe yönetiminden yapılan açıklamada, “Kendi evinde misafir konumuna düşmek istemeyen Göztepe yönetimi maça girmiyor” ifadesi yer aldı.

Koronavirüs pandemisinde tribün kısıtlaması uygulanırken Beşiktaş cephesi Gürsel Aksel Stadı’nda 91 kişilik kontenjan talep etmiş, Göztepe konuk yönetime 20 kişilik yer ayırabileceğini belirtmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.