Kırşehir'de Ayın Ahisi Ödülü Kahvehane İşletmecisi Mustafa Dağıstan Oldu

KÜLTÜR 28.05.2021 - 14:21, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Ayın Ahisi Ödülü Kahvehane İşletmecisi Mustafa Dağıstan Oldu

Kırşehir'de Mayıs ayının ahisi olarak Kahvehane İşletmecisi Mustafa Dağıstan seçildi.

2021 Ahi Yılı dolayısıyla tekrar hayata geçirilen proje kapsamında ahilik prensiplerine uygun olarak çalışan esnaflar Kırşehir Belediyesi ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından  her ay ödüllendiriliyor.     Ankara Caddesinde çay ocağı işleten Mustafa Dağıstan, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı oda başkanları tarafından Mayıs ayının Ahi esnafı seçildi. Ödül törenine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ve oda başkanları katıldı.     Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da açıklamasında, Bilindiği üzere  ‘’Örnek İşyeri’’ projemiz kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları’mız ile birlikte her ay çeşitli meslek grubundan esnafımıza Ayın Ahisi ödülünü takdim ediyoruz. Bu ay da Pandemi süreci içerisinde kapalı olmasına rağmen vergi ve prim borçlarını düzenli bir şekilde zamanında ödeyen kahvehane işletmecisi Mustafa Dağıstan abimize Ayın Ahisi ödülünü takdim ediyoruz. Hayırlı olsun.’’ dedi.     Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk yaptığı açıklamada, “2021 yılının Ahi Evran yılı olması nedeniyle belediyemizle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu projeyle her ay bir esnafımıza Ayın Ahi Esnafı ödülünü vereceğiz. Her meslek kolundan esnafımıza her ay ödülünü vermeye devam edeceğiz. Mayıs ayı Ahi Esnafımız da Mustafa Dağıstan oldu. Güler yüzü ve ahilik prensiplerine uygun esnaflık anlayışıyla hizmet veren Mustafa abimizi tebrik ediyorum. Çay ocağı ve kahvehanelerimiz de bu zor dönemden en çok etkilenen esnaflarımız arasında. Biz de onlara destek ve moral vermek amacıyla bu ödüle layık gördük. Başarılı çalışmalarından dolayı Mustafa kardeşimizi ve bağlı olduğu Kahveciler Odası Başkanımız Davut Kaya’yı tebrik ediyorum.” dedi.     Ayın Ahi Esnafı seçilen Mustafa Dağıstan’a Ahiliği temsilen Ahi Evran-ı Veli heykeli, Ahilik Belgesi ve hediyeler takdim edildi.
Kırşehir'de Mayıs ayının ahisi olarak Kahvehane İşletmecisi Mustafa Dağıstan seçildi.

2021 Ahi Yılı dolayısıyla tekrar hayata geçirilen proje kapsamında ahilik prensiplerine uygun olarak çalışan esnaflar Kırşehir Belediyesi ve Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından  her ay ödüllendiriliyor.

 

 

Ankara Caddesinde çay ocağı işleten Mustafa Dağıstan, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne bağlı oda başkanları tarafından Mayıs ayının Ahi esnafı seçildi. Ödül törenine Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk ve oda başkanları katıldı.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu da açıklamasında, Bilindiği üzere  ‘’Örnek İşyeri’’ projemiz kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları’mız ile birlikte her ay çeşitli meslek grubundan esnafımıza Ayın Ahisi ödülünü takdim ediyoruz. Bu ay da Pandemi süreci içerisinde kapalı olmasına rağmen vergi ve prim borçlarını düzenli bir şekilde zamanında ödeyen kahvehane işletmecisi Mustafa Dağıstan abimize Ayın Ahisi ödülünü takdim ediyoruz. Hayırlı olsun.’’ dedi.

 

 

Kırşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürk yaptığı açıklamada, “2021 yılının Ahi Evran yılı olması nedeniyle belediyemizle ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz bu projeyle her ay bir esnafımıza Ayın Ahi Esnafı ödülünü vereceğiz. Her meslek kolundan esnafımıza her ay ödülünü vermeye devam edeceğiz. Mayıs ayı Ahi Esnafımız da Mustafa Dağıstan oldu. Güler yüzü ve ahilik prensiplerine uygun esnaflık anlayışıyla hizmet veren Mustafa abimizi tebrik ediyorum. Çay ocağı ve kahvehanelerimiz de bu zor dönemden en çok etkilenen esnaflarımız arasında. Biz de onlara destek ve moral vermek amacıyla bu ödüle layık gördük. Başarılı çalışmalarından dolayı Mustafa kardeşimizi ve bağlı olduğu Kahveciler Odası Başkanımız Davut Kaya’yı tebrik ediyorum.” dedi.

 

 

Ayın Ahi Esnafı seçilen Mustafa Dağıstan’a Ahiliği temsilen Ahi Evran-ı Veli heykeli, Ahilik Belgesi ve hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.