Eren-15 Operasyonundan Acı Şehit Haberi

GÜNDEM 30.05.2021 - 03:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eren-15 Operasyonundan Acı Şehit Haberi

Uzman Çavuş Hüseyin Keleş, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde, Eren-15 operasyonda, teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığındna yapılan açıklamada, Doğubayazıt kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonu’nda çıkan çatışmada bir jandarma personelinin ağır yaralandığı, helikopter ile Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırıldığı, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi ve  “Şehidimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize, kederli ailesine ve jandarmamıza başsağlığı diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.   KİMLİĞİ BELLİ OLDU Ağrı Doğubeyazıt’ta yürütülen Eren-15 operasyonda şehit düşen askerimizin Kars nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Hüseyin Keleş şehit olduğu öğrenildi.Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesi ve milletimize ise baş sağlığı dileriz.      
Uzman Çavuş Hüseyin Keleş, Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde, Eren-15 operasyonda, teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığındna yapılan açıklamada, Doğubayazıt kırsalında gerçekleştirilen Eren-15 Operasyonu’nda çıkan çatışmada bir jandarma personelinin ağır yaralandığı, helikopter ile Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırıldığı, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi ve  “Şehidimize Allah’tan rahmet, aziz milletimize, kederli ailesine ve jandarmamıza başsağlığı diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

 

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Ağrı Doğubeyazıt’ta yürütülen Eren-15 operasyonda şehit düşen askerimizin Kars nüfusuna kayıtlı Uzman Çavuş Hüseyin Keleş şehit olduğu öğrenildi.Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesi ve milletimize ise baş sağlığı dileriz.
 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.