Sincan Kırşehirliler Derneği Eski Başkanı Necati Kopar'ın Acı Günü

YAŞAM 11.06.2021 - 17:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sincan Kırşehirliler Derneği Eski Başkanı Necati Kopar'ın Acı Günü

20 yaşındaki Tolga Kopar geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Sincan Kırşehirliler Derneği Başkanı Necati Kopar'ın oğlu Tolga Kopar (20) geçtiğimiz hafta elim bir kaza nedeniyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.Ancak talihsiz genç tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Kaman Tatık Köyü nüfusuna kayıtlı olan Tolga Kopar'ın naaşı ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sincan Cimşit mezarlığında defnedildi.     Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz.
20 yaşındaki Tolga Kopar geçirdiği trafik kazasının ardından ağır yaralı olarak tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Sincan Kırşehirliler Derneği Başkanı Necati Kopar'ın oğlu Tolga Kopar (20) geçtiğimiz hafta elim bir kaza nedeniyle ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakıma alındı.Ancak talihsiz genç tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.Kaman Tatık Köyü nüfusuna kayıtlı olan Tolga Kopar'ın naaşı ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sincan Cimşit mezarlığında defnedildi.

 

 

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.