Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Partili Belediyelere Talimatı Kırşehir'de Ekicioğlu İle Uygulanmaya Başladı

SİYASET 23.06.2021 - 23:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Partili Belediyelere Talimatı Kırşehir'de Ekicioğlu İle Uygulanmaya Başladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediyelerle bir araya gelerek çeşitli talimatlarda bulundu.Bunlardan birisi de ; İhalelelerin şeffaf olması ve canlı olarak yayınlanması talimatıydı.Ancak 31 Mart yerel seçimlerinden bu yanan Kırşehir Belediyesi'nin ihaleleri canlı olarak yayınlanıyor.

AK Parti’nin 2019 yerel seçimleri öncesinde açıkladığı 11 prensibe ‘sıkı sıkıya bağlı olunmasını’ söyleyen Erdoğan, ihaleler konusunda dikkat çeken bir talimat vererek sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerden hizmet ederken samimiyeti güler yüzü bırakmamanızı istiyorum. Sokaktan, çarşıdan ayağını kesmemelidir. Emek vermeden sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilemeyeceği çok açık ortaya çıkmıştır. Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini almaz, alamaz”.   “İHALELERİ CANLI OLARAK YAYINLAYIN'' TALİMATI   “Özellikle imar düzenlemelerinde asla şaibeye yer vermeyecek şekilde adil ve açık bir çalışma ortaya koymanız gerekiyor. Aynı şekilde ihaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta tüm ihaleleri canlı yayınlayın. Yaptığınız işlerin tanıtımına önem verin. Yerel Yönetimler Başkanlığımız illerimize yönelik çalışmalar yapıyor.Sizlerin milletimizin gönlünüze girmedeki başarısı 2023'teki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin de sonucunu etkileyecektir. Sorunları yerinde görmenizi, vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenmenizi özellikle rica ediyorum. Halkımızla kapı dışından değil kapılar çalınarak evlere misafir olmaya mecburuz. Mütevazi olmak, tevazu içinde çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için en önemli görev.”   ''KIRŞEHİR BELEDİYESİ İHALELERİ CANLI YAYINLANIYOR''   31 Mart yerel seçimler öncesi ihalelerde şeffaflık vurgusu yapan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu göreve geldikten sonra Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleleri canlı olarak yayınlamaya başlamıştı.İmar ile ilgili düzenlemeler ise tü partilerden oluşan ortak komisyonda kararlaştırıldıktan sonra meclisin onayına sunuluyor.İmar ile ilgili düzenlemelerde meclis üyelerine detaylı bilgiler aktarılarak belirsizliğe yer verilmiyor.   Kırşehir Belediyesi Tarafından Canlı Yayınlanan Bir İhale
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili belediyelerle bir araya gelerek çeşitli talimatlarda bulundu.Bunlardan birisi de ; İhalelelerin şeffaf olması ve canlı olarak yayınlanması talimatıydı.Ancak 31 Mart yerel seçimlerinden bu yanan Kırşehir Belediyesi'nin ihaleleri canlı olarak yayınlanıyor.

AK Parti’nin 2019 yerel seçimleri öncesinde açıkladığı 11 prensibe ‘sıkı sıkıya bağlı olunmasını’ söyleyen Erdoğan, ihaleler konusunda dikkat çeken bir talimat vererek sözlerini şöyle sürdürdü: “Sizlerden hizmet ederken samimiyeti güler yüzü bırakmamanızı istiyorum. Sokaktan, çarşıdan ayağını kesmemelidir. Emek vermeden sadece sosyal medya mecralarıyla vatandaşın kalbine girilemeyeceği çok açık ortaya çıkmıştır. Sosyal medya belediyeciliği, hizmet belediyeciliğinin yerini almaz, alamaz”.

 

“İHALELERİ CANLI OLARAK YAYINLAYIN'' TALİMATI

 

“Özellikle imar düzenlemelerinde asla şaibeye yer vermeyecek şekilde adil ve açık bir çalışma ortaya koymanız gerekiyor. Aynı şekilde ihaleleri mutlaka şeffaf bir şekilde gerçekleştirin, hatta tüm ihaleleri canlı yayınlayın. Yaptığınız işlerin tanıtımına önem verin. Yerel Yönetimler Başkanlığımız illerimize yönelik çalışmalar yapıyor.Sizlerin milletimizin gönlünüze girmedeki başarısı 2023'teki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin de sonucunu etkileyecektir. Sorunları yerinde görmenizi, vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenmenizi özellikle rica ediyorum. Halkımızla kapı dışından değil kapılar çalınarak evlere misafir olmaya mecburuz. Mütevazi olmak, tevazu içinde çalışmalarımızı yaygınlaştırmak bizim için en önemli görev.”

 

''KIRŞEHİR BELEDİYESİ İHALELERİ CANLI YAYINLANIYOR''

 

31 Mart yerel seçimler öncesi ihalelerde şeffaflık vurgusu yapan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu göreve geldikten sonra Kırşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ihaleleri canlı olarak yayınlamaya başlamıştı.İmar ile ilgili düzenlemeler ise tü partilerden oluşan ortak komisyonda kararlaştırıldıktan sonra meclisin onayına sunuluyor.İmar ile ilgili düzenlemelerde meclis üyelerine detaylı bilgiler aktarılarak belirsizliğe yer verilmiyor.

 

Kırşehir Belediyesi Tarafından Canlı Yayınlanan Bir İhale

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.