Masterchef'e Kırşehirli Yarışmacı Damga Vurdu

KÜLTÜR 01.07.2021 - 13:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Masterchef'e Kırşehirli Yarışmacı Damga Vurdu

Televizyonların en çok izlenen programlarından olan Mastercheff'e Kırşehirli Buğra Çelik de katıldı.

  TV8'de yayınlanan Mastercheff programına bu kez de Kırşehirli Buğra Çelik katıldı.Aslen Çiçekdağılı olan Buğra yaptığı yemekle jüriden 2 evet almasını bildi ve ilk turu geçti.Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde yarışacak olan Burak mutluluğunu ailesiyle paylaştı.Programın jürilerinden Mehmet Yalçınkaya , Buğra Çelik'in Kırşehirli olması nedeniyle Büyük Ozan Neşet Ertaş'ı da anarken ,''Büyük usta , Anadolu'nun en büyük üstadlarından olan Neşet Ertaş'ı da senin şahsınla anmış olalım.'' ifadelerini kullandı. Gazetemize ulaşan Buğra Çelik  ''Kırşehir'imin desteklerini bekliyorum.İstanbul'da yaşıyorum ama Kırşehir adına yarışıyorum.Tebrikleriniz için de teşekkür ediyorum.'' şeklinde açıklamada bulundu.
Televizyonların en çok izlenen programlarından olan Mastercheff'e Kırşehirli Buğra Çelik de katıldı.

 

TV8'de yayınlanan Mastercheff programına bu kez de Kırşehirli Buğra Çelik katıldı.Aslen Çiçekdağılı olan Buğra yaptığı yemekle jüriden 2 evet almasını bildi ve ilk turu geçti.Yarışmanın ilerleyen bölümlerinde yarışacak olan Burak mutluluğunu ailesiyle paylaştı.Programın jürilerinden Mehmet Yalçınkaya , Buğra Çelik'in Kırşehirli olması nedeniyle Büyük Ozan Neşet Ertaş'ı da anarken ,''Büyük usta , Anadolu'nun en büyük üstadlarından olan Neşet Ertaş'ı da senin şahsınla anmış olalım.'' ifadelerini kullandı.

Gazetemize ulaşan Buğra Çelik  ''Kırşehir'imin desteklerini bekliyorum.İstanbul'da yaşıyorum ama Kırşehir adına yarışıyorum.Tebrikleriniz için de teşekkür ediyorum.'' şeklinde açıklamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.