Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosundan Muhteşem Türk Halak Müziği Konseri

SANAT 02.07.2021 - 12:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kent Konseyi Kadın Korosundan Muhteşem Türk Halak Müziği Konseri

Kırşehir'de Belediye ve Kent Konseyi iş birliği ile Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

UNESCO Yaratıcı müzik şehirleri ağında yer alan Kırşehir, bu başarısını düzenlediği konserlerle de taçlandırmaya devam ediyor.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat merkezinde düzenlenen ve Kent Konseyi Kadın Meclisi korosu tarafından icra edilen Türk Halk Müziği Konseri Şef Umut yoldaş yönetimiyle gerçekleştirildi.Konsere Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül , Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz ve çok sayıda konuk katıldı.     Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından oluşturulan koro tarafından önemli eserlerin seslendirildiği konserin ardından konuşan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,  “Pandemi koşulları nedeniyle uzun bir süredir hayatın ve kültürel faaliyetlerin maalesef kesintiye uğraması ne yazık ki hepimizi etkiledi. Yeni normalleşme ve hijyen-mesafe kurallarına uygun bir şekilde böylesi güzel bir programla yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İyi ki siz değerli sanatçı kardeşlerim sahnedesiniz. Sahnede siz varsınız, geleceğimizde de sizler varsınız. Bu vesileyle programın hazırlanmasında ve sunumunda katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.     Kırşehir CHP milletvekili Metin İlhan ise  konserde emeği  geçenleri kutlarken daha sonra plaket ve çiçek sunumu gerçekleştirdi.  
Kırşehir'de Belediye ve Kent Konseyi iş birliği ile Türk Halk Müziği Konseri düzenlendi.

UNESCO Yaratıcı müzik şehirleri ağında yer alan Kırşehir, bu başarısını düzenlediği konserlerle de taçlandırmaya devam ediyor.Neşet Ertaş Kültür ve Sanat merkezinde düzenlenen ve Kent Konseyi Kadın Meclisi korosu tarafından icra edilen Türk Halk Müziği Konseri Şef Umut yoldaş yönetimiyle gerçekleştirildi.Konsere Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Metin İlhan, Kırşehir Kent Konseyi Başkanı Tahsin Üçgül , Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz ve çok sayıda konuk katıldı.

 

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri tarafından oluşturulan koro tarafından önemli eserlerin seslendirildiği konserin ardından konuşan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ,  “Pandemi koşulları nedeniyle uzun bir süredir hayatın ve kültürel faaliyetlerin maalesef kesintiye uğraması ne yazık ki hepimizi etkiledi. Yeni normalleşme ve hijyen-mesafe kurallarına uygun bir şekilde böylesi güzel bir programla yeniden buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İyi ki siz değerli sanatçı kardeşlerim sahnedesiniz. Sahnede siz varsınız, geleceğimizde de sizler varsınız. Bu vesileyle programın hazırlanmasında ve sunumunda katkısı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Kırşehir CHP milletvekili Metin İlhan ise  konserde emeği  geçenleri kutlarken daha sonra plaket ve çiçek sunumu gerçekleştirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.