Kırşehir'e Dev Fabrika

EKONOMİ 12.07.2021 - 06:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e Dev Fabrika

Naya grup Kırşehir'e çelik konstruksiyon fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

Konya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Naya Proje isimli şirket, Kırşehir'de çelik konstruksiyon üretimi gerçekleştireceği fabrika için proje çalışmalarına başladı.Proje için Kırşehir'den Uygurlar Mimarlık ile anlaşan Naya Grup, ilerleyen günlerde Organize Sanayi Bölgesi'nden yer tahsisi için ilgili kurumlarla görüşme sağlayacak.Faaliyete girecek olan fabrika birlikte çok sayıda kişiye de istihdam sağlanmış olacak.     Projeyi duyuran İnşaat Mühendisi Kasım Uygur , ''Üniversite yıllarımdan beri yol arkadaşım Erkut Çağlar  Kırşehir'de büyük bir çelik fabrikası yapmaya hazırlanıyor.Projelendirilmesinde Uygurlar Mimarlık'ı tercih etti.Kendisini Kırşehir'de görmekten mutluluk duyarız.Misafirperveliği için teşekkür ederim.
Naya grup Kırşehir'e çelik konstruksiyon fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

Konya'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Naya Proje isimli şirket, Kırşehir'de çelik konstruksiyon üretimi gerçekleştireceği fabrika için proje çalışmalarına başladı.Proje için Kırşehir'den Uygurlar Mimarlık ile anlaşan Naya Grup, ilerleyen günlerde Organize Sanayi Bölgesi'nden yer tahsisi için ilgili kurumlarla görüşme sağlayacak.Faaliyete girecek olan fabrika birlikte çok sayıda kişiye de istihdam sağlanmış olacak.

 

 

Projeyi duyuran İnşaat Mühendisi Kasım Uygur , ''Üniversite yıllarımdan beri yol arkadaşım Erkut Çağlar  Kırşehir'de büyük bir çelik fabrikası yapmaya hazırlanıyor.Projelendirilmesinde Uygurlar Mimarlık'ı tercih etti.Kendisini Kırşehir'de görmekten mutluluk duyarız.Misafirperveliği için teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.