15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kırşehir'de Coşkuyla Kutlandı

GÜNDEM 15.07.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kırşehir'de Coşkuyla Kutlandı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle anıldı ve kutlandı.

2016 yılının Temmuz ortalarında hain terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimi, her kesimden yurttaşın sert direnişiyle karşılaşmış ve başarısız olmuştu.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 5. yıldönümü Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle anıldı ve kutlandı.     15 Temmuz'da şehit olan vatandaş ve güvenlik güçlerimizi anmak için şehitlikte düzenlenen programa;  Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhan ve şehit yakınları katıldı.     Akşam saatlerinde Askerlik şubesi önünden başlanan Demokrasi yürüyüşü Cacabey Meydanına kadar sürdü.Demokrasi yürüyüşüne ;Vali İbrahim Akın , Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Mustafa Kendirli, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu , siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.     Cacabey Meydanında düzenlenen anma programı saygı duruşu , istiklal marşı ve kuran-ı kerim tilavetiyle devam etti.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü münasebetiyle sırayla söz alan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Mustafa Kendirli ve Vali İbrahim Akın ; FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimini tekrar lanetlediler ve Türk Milleti'nin bağımsızlığı ile millet iradesinin önemine vurgu yaptılar.     Cacabey Meydanındaki anma programında 15 Temmuz belgeseli yayınlandı.Belgeselin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı olarak yayınlanan konuşmasıyla dev ekrandan katılımcılara izletildi ve program Mehter Marşı gösterisiyle devam etti.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle anıldı ve kutlandı.

2016 yılının Temmuz ortalarında hain terör örgütü FETÖ'nün darbe girişimi, her kesimden yurttaşın sert direnişiyle karşılaşmış ve başarısız olmuştu.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 5. yıldönümü Kırşehir'de çeşitli etkinliklerle anıldı ve kutlandı.

 

 

15 Temmuz'da şehit olan vatandaş ve güvenlik güçlerimizi anmak için şehitlikte düzenlenen programa;  Vali İbrahim Akın, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ve Milletvekili Metin İlhan ve şehit yakınları katıldı.

 

 

Akşam saatlerinde Askerlik şubesi önünden başlanan Demokrasi yürüyüşü Cacabey Meydanına kadar sürdü.Demokrasi yürüyüşüne ;Vali İbrahim Akın , Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Mustafa Kendirli, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Sabuncuoğlu , siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

 

Cacabey Meydanında düzenlenen anma programı saygı duruşu , istiklal marşı ve kuran-ı kerim tilavetiyle devam etti.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Beraberlik Günü münasebetiyle sırayla söz alan Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekili Mustafa Kendirli ve Vali İbrahim Akın ; FETÖ terör örgütünün hain darbe girişimini tekrar lanetlediler ve Türk Milleti'nin bağımsızlığı ile millet iradesinin önemine vurgu yaptılar.

 

 

Cacabey Meydanındaki anma programında 15 Temmuz belgeseli yayınlandı.Belgeselin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı olarak yayınlanan konuşmasıyla dev ekrandan katılımcılara izletildi ve program Mehter Marşı gösterisiyle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.