Kırşehir-Mucur Karayolu Sürücüleri Canından Bezdirdi

GÜNDEM 16.07.2021 - 22:43, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir-Mucur Karayolu Sürücüleri Canından Bezdirdi

Bir türlü tamamlanmayan Kırşehir-Mucur Karyolu sürücüleri canından bezdirdi.Çalışma bitmeyen yol ile ilgili açıklamada bulunan sürücüler, ''müteahhit burda kaynak bulmuş , bir taraf bozulana kadar başka yeri yapıyor, 10 yıldır burada çalışıyor'' yorumunda bulundular.

Düz bir yapıya sahip olmasına rağmen Kırşehir ve Mucur arasındaki yol yapım çalışmaları bir türlü bitmek bilmiyor.Şimdilerde Mucur-Kuruagöl mevkiinde devam eden yol çalışmaları sürücüleri de bezdirmiş durumda.Daha önce Kırşehir ve Mucur arasında uzun süre devam eden yapım çalışmaları tam olarak bitmese de yol çift şeritli olarak hizmet vermekte ancak bu kez de Mucur-Kuruağıl araasındaki yol çalışması nedeniyle trafik de tek şerit olarak sağlanıyor.     ''MÜTEAHHİT HAZİNE BULMUŞ'' Konuyla ilgili gazetemize değerlendirmede bulunan ve yolu sık sık kullanan bir sürücü , ''10 yıldır 25 kilometrelik yol bitmez mi kardeşim.Bir yer bozulana kadar diğer taraf bozuluyor.Asfaltın altına attığı malzemeye iyi bakın mıcır seriyor.Böyle yollara dayanıklı malzeme serilir ki iyice yapışsın.Çünkü amaçları yolun tekrar bozulması ve tekrar yapılması.Bildiğim kadarıyla uzun süredir aynı müteahhit bu yol üzerinde parça parça iş alıyor.Yani hazineyi bulmuş sömürüyor.Biz de canımızdan bezmiş durumdayız.Çok yere gidiyorum ne yollar gördüm.Burada uzun sürecek bir arazi de yok.Dümdüz araziye bir yolu yapamıyorlar.Yazıklar olsun.'' ifadelerini kullandı.  
Bir türlü tamamlanmayan Kırşehir-Mucur Karyolu sürücüleri canından bezdirdi.Çalışma bitmeyen yol ile ilgili açıklamada bulunan sürücüler, ''müteahhit burda kaynak bulmuş , bir taraf bozulana kadar başka yeri yapıyor, 10 yıldır burada çalışıyor'' yorumunda bulundular.

Düz bir yapıya sahip olmasına rağmen Kırşehir ve Mucur arasındaki yol yapım çalışmaları bir türlü bitmek bilmiyor.Şimdilerde Mucur-Kuruagöl mevkiinde devam eden yol çalışmaları sürücüleri de bezdirmiş durumda.Daha önce Kırşehir ve Mucur arasında uzun süre devam eden yapım çalışmaları tam olarak bitmese de yol çift şeritli olarak hizmet vermekte ancak bu kez de Mucur-Kuruağıl araasındaki yol çalışması nedeniyle trafik de tek şerit olarak sağlanıyor.

 

 

''MÜTEAHHİT HAZİNE BULMUŞ''

Konuyla ilgili gazetemize değerlendirmede bulunan ve yolu sık sık kullanan bir sürücü , ''10 yıldır 25 kilometrelik yol bitmez mi kardeşim.Bir yer bozulana kadar diğer taraf bozuluyor.Asfaltın altına attığı malzemeye iyi bakın mıcır seriyor.Böyle yollara dayanıklı malzeme serilir ki iyice yapışsın.Çünkü amaçları yolun tekrar bozulması ve tekrar yapılması.Bildiğim kadarıyla uzun süredir aynı müteahhit bu yol üzerinde parça parça iş alıyor.Yani hazineyi bulmuş sömürüyor.Biz de canımızdan bezmiş durumdayız.Çok yere gidiyorum ne yollar gördüm.Burada uzun sürecek bir arazi de yok.Dümdüz araziye bir yolu yapamıyorlar.Yazıklar olsun.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.