Şehit Yılmaz Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNDEM 17.08.2021 - 16:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Şehit Yılmaz Tuncer Son Yolculuğuna Uğurlandı

Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Sağlık Astsubay Çavuş Yılmaz Tuncer'in cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Sağlık Astsubay Çavuş Yılmaz Tuncer'in cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.   Şehit Tuncer'in (22) naaşı, Kayseri Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kocasinan ilçesindeki ağabeyinin evine getirildi.Burada helallik alınmasının ardından Tuncer için Kırşehir'in Mucur ilçesi Medetsiz köyü meydanında cenaze töreni düzenlendi.     Törene, şehidin ailesi ile yakınlarının yanı sıra  Kırşehir Valisi İbrahim Akın,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu,Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, , Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,Kırşehir Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli ile Ankara Milletvekili Hacı Turan  ve vatandaşlar katıldı.     Bekar olan, 5 yıl önce mide kanamasından babası Fatih Tuncer'i, 1,5 yıl önce de akciğer yetmezliğinden annesi Dürdane Tuncer'i kaybeden Yılmaz Tuncer'in cenazesinde, ağabeyleri Hacı Hasan, Ferdi ve Musa Tuncer tabuta sarılarak, gözyaşı döktü. Şehidin 6 yaşındaki yeğeni Fatih Efe Tuncer ise amcasının tabut başındaki fotoğrafını sevdi.   Kılınan cenaze namazının ardından Tuncer'in cenazesi daha önce vefat eden anne ve babasının bulunduğu mezarlığa defnedildi.    
Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Sağlık Astsubay Çavuş Yılmaz Tuncer'in cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının (EYP) infilak etmesi sonucu şehit olan Sağlık Astsubay Çavuş Yılmaz Tuncer'in cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

 


Şehit Tuncer'in (22) naaşı, Kayseri Devlet Hastanesi morgundan alınarak Kocasinan ilçesindeki ağabeyinin evine getirildi.Burada helallik alınmasının ardından Tuncer için Kırşehir'in Mucur ilçesi Medetsiz köyü meydanında cenaze töreni düzenlendi.

 

 


Törene, şehidin ailesi ile yakınlarının yanı sıra  Kırşehir Valisi İbrahim Akın,Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu,Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, , Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,Kırşehir Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli ile Ankara Milletvekili Hacı Turan  ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Bekar olan, 5 yıl önce mide kanamasından babası Fatih Tuncer'i, 1,5 yıl önce de akciğer yetmezliğinden annesi Dürdane Tuncer'i kaybeden Yılmaz Tuncer'in cenazesinde, ağabeyleri Hacı Hasan, Ferdi ve Musa Tuncer tabuta sarılarak, gözyaşı döktü. Şehidin 6 yaşındaki yeğeni Fatih Efe Tuncer ise amcasının tabut başındaki fotoğrafını sevdi.

 


Kılınan cenaze namazının ardından Tuncer'in cenazesi daha önce vefat eden anne ve babasının bulunduğu mezarlığa defnedildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.