Kırşehirli Alışverişini İnternetten Yapıyor

EKONOMİ 23.08.2021 - 10:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Alışverişini İnternetten Yapıyor

2020 verilerine göre Türkiye'de internet üzerinden alışveriş artışında ilk 5 il arasında Kırşehir de yer aldı.

Bilişim ve teknolojinin gelişimi ile birlikte insanların alışveriş alışkanlıkları da değişiyor.Özellikle son yıllarda pandeminin de etkisiyle birlikte insanlar internet alışverişine büyük rağbet gösteriyor.TUİK verilerine 2020 yılında internet alışverişi en çok artan ilk 5 il arasında Kırşehir de yer aldı.Bu verilere göre 2020 yılında internet alışverişi en çok artan iller sırasıyla ; yüzde 77 ile Hakkari , yüzde 63 ile Muş , yüzde 59 ile Kırşehir, yüzde 52 ile Bitlis, yüzde 47 ile Yozgat oldu.   KARGOLAR YETİŞMEDİ KURYELER DEVREYE GİRDİ Kırşehir'de internet aşışverişinin yaygınlaşmasıyla birlikte siparişlere yetişemeyen kargo firmalarında yaşanan gecikmeleri ortadan kaldırmak isteyen e-ticaret siteleri, her mahallede ayrı ayrı kuryelerle çalışmaya başladı.Böylece internet alışverişinin artmasıyla birlikte hizmet sektöründe yeni iş grupları da oluşmaya başladı.
2020 verilerine göre Türkiye'de internet üzerinden alışveriş artışında ilk 5 il arasında Kırşehir de yer aldı.

Bilişim ve teknolojinin gelişimi ile birlikte insanların alışveriş alışkanlıkları da değişiyor.Özellikle son yıllarda pandeminin de etkisiyle birlikte insanlar internet alışverişine büyük rağbet gösteriyor.TUİK verilerine 2020 yılında internet alışverişi en çok artan ilk 5 il arasında Kırşehir de yer aldı.Bu verilere göre 2020 yılında internet alışverişi en çok artan iller sırasıyla ; yüzde 77 ile Hakkari , yüzde 63 ile Muş , yüzde 59 ile Kırşehir, yüzde 52 ile Bitlis, yüzde 47 ile Yozgat oldu.

 

KARGOLAR YETİŞMEDİ KURYELER DEVREYE GİRDİ

Kırşehir'de internet aşışverişinin yaygınlaşmasıyla birlikte siparişlere yetişemeyen kargo firmalarında yaşanan gecikmeleri ortadan kaldırmak isteyen e-ticaret siteleri, her mahallede ayrı ayrı kuryelerle çalışmaya başladı.Böylece internet alışverişinin artmasıyla birlikte hizmet sektöründe yeni iş grupları da oluşmaya başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.