Kırşehir İYİ Parti Teşkilatı Aşure Dağıttı

SİYASET 24.08.2021 - 22:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir İYİ Parti Teşkilatı Aşure Dağıttı

İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Cacabey Meydanı'nda düzenlenen aşure dağıtımın Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu ve Nuri Araz, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, İlçe Başkanı Zafer Satılmış ve teşkilat üyeleri katıldı.     Aşure dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ''Muharrem ayı dolayısıyla Cacabey Meydanı'nda  vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Muharrem ayı vesilesiyle yaşanan acıların bir daha yaşanmamasını, bu kutsal ayın ülkemizin birlik ve beraberliğine aşure gibi tat vermesini diliyoruz.Türk ve İslam aleminin mübarek Muharrem ayını kutluyor tutulan oruç ve ibadetlerin kabul olmasını diliyoruz.'' ifadelerini kullandı.      
İYİ Parti Kırşehir İl Teşkilatı Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı gerçekleştirdi.

Cacabey Meydanı'nda düzenlenen aşure dağıtımın Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Asaf Kayaoğlu ve Nuri Araz, İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen, İlçe Başkanı Zafer Satılmış ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

 

Aşure dağıtımı ile ilgili açıklamada bulunan İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış ''Muharrem ayı dolayısıyla Cacabey Meydanı'nda  vatandaşlarımıza aşure ikram ettik. Muharrem ayı vesilesiyle yaşanan acıların bir daha yaşanmamasını, bu kutsal ayın ülkemizin birlik ve beraberliğine aşure gibi tat vermesini diliyoruz.Türk ve İslam aleminin mübarek Muharrem ayını kutluyor tutulan oruç ve ibadetlerin kabul olmasını diliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.