Kırşehir Emniyeti'nden Motorculara Denetim

ASAYİŞ 26.08.2021 - 12:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Emniyeti'nden Motorculara Denetim

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri son dönemde artan motor kazalarını önlemek için motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Son dönemde özellikle kent merkezindeki kuryelerin kullandığı motor ve motosiklet kazalarındaki artış ve şikayetler üzerine Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi : ''Motosikletlerin karışmış olduğu kazaların önlenmesi, motosikletlerin trafik güvenliğine uygun olarak seyretmesi, sürücülerinin trafik kurallarına uygun davranması, diğer araç sürücülerinin de motosikletlerin geçiş haklarına ve sürüş güvenliğine dikkat etmelerinin sağlanmasına yönelik, ilimizde motosiklet/motorlu bisiklet denetimleri gerçekleşmiştir.''    
Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri son dönemde artan motor kazalarını önlemek için motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.

Son dönemde özellikle kent merkezindeki kuryelerin kullandığı motor ve motosiklet kazalarındaki artış ve şikayetler üzerine Kırşehir Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü'nden Yapılan Açıklamada Şu İfadelere Yer Verildi :

''Motosikletlerin karışmış olduğu kazaların önlenmesi, motosikletlerin trafik güvenliğine uygun olarak seyretmesi, sürücülerinin trafik kurallarına uygun davranması, diğer araç sürücülerinin de motosikletlerin geçiş haklarına ve sürüş güvenliğine dikkat etmelerinin sağlanmasına yönelik, ilimizde motosiklet/motorlu bisiklet denetimleri gerçekleşmiştir.''

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.