30 Ağustos Zafer Bayramı Kırşehir'de Coşkuyla Kutlandı

GÜNDEM 31.08.2021 - 07:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

30 Ağustos Zafer Bayramı Kırşehir'de Coşkuyla Kutlandı

99 yıl önce Türk Milleti'ni yok etmek isteyen emperyalistlere karşı verilen haklı mücadelenin nişanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kırşehir'de coşkuyla kutlandı.

Cacabey Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından başlayan program Valilik önünde gerçekleştirilen resmi geçit töreni ve kutlama etkinlikleri ile devam etti.   Törene Vali İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli, Rektör Vatan Karakaya , daire amirleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.     30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Jandarma Gazinosunda verilen resepsiyon ile devam eden kutlamalar Askerlik şubesi önünde başlayan ve Cacabey'de son bulan Fener Alayı ile devam etti.     30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kırşehir Belediyesi tarafından Cacabey Meydanı'nda Musa Ereğli ve Alp Kardeşler konseri düzenlendi.Konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.     Kırşehir'de ünlü Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında verdiği konserde Cacabey Meydanı doldu taştı.              
99 yıl önce Türk Milleti'ni yok etmek isteyen emperyalistlere karşı verilen haklı mücadelenin nişanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kırşehir'de coşkuyla kutlandı.

Cacabey Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından başlayan program Valilik önünde gerçekleştirilen resmi geçit töreni ve kutlama etkinlikleri ile devam etti.

 

Törene Vali İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli, Rektör Vatan Karakaya , daire amirleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Jandarma Gazinosunda verilen resepsiyon ile devam eden kutlamalar Askerlik şubesi önünde başlayan ve Cacabey'de son bulan Fener Alayı ile devam etti.

 

 

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kırşehir Belediyesi tarafından Cacabey Meydanı'nda Musa Ereğli ve Alp Kardeşler konseri düzenlendi.Konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

 

 

Kırşehir'de ünlü Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında verdiği konserde Cacabey Meydanı doldu taştı.

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.