2 Çocuğunun Annesine Kurşun Yağdırdı

ASAYİŞ 02.09.2021 - 08:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

2 Çocuğunun Annesine Kurşun Yağdırdı

Kırşehir'de 2 çocuk annesi kadın eşi tarafından vuruldu.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz kadın yaşam savaşı veriyor.

Olay Kervansaray Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre; 45 yaşındaki Songül Ö. daha önce de suç kaydı bulunan eşi B.Ö. ile tartışmaya başladı.B.Ö. yanında bulunan silahı ile eşi Songül Ö.'nün kalbine yakın olacak şekilde bir kaç el ateş etti.Songül Ö. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken B.Ö. ise gözaltına alındı.   HASTANE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR Eşinin kurşunları ile hastanede ağır yaralı olarak yoğun bakıma alınan Songül Ö. yaşam mücadelesi veriyor.Alınan bilgiye göre iç organları büyük hasar gören talihsiz kadına defalarca operasyon uygulandı.Songül Ö.'nün akrabaları ise hastane bahçesinde bekleyişlerini sürdürüyor. Gözaltına alınan B.Ö.'nün ise ilk ifadesinde karısı ile tartıştığını, boğuşma esnasında ise silahın yanlışlıkla ateş aldığını söylediği öğrenildi.    
Kırşehir'de 2 çocuk annesi kadın eşi tarafından vuruldu.Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz kadın yaşam savaşı veriyor.

Olay Kervansaray Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre; 45 yaşındaki Songül Ö. daha önce de suç kaydı bulunan eşi B.Ö. ile tartışmaya başladı.B.Ö. yanında bulunan silahı ile eşi Songül Ö.'nün kalbine yakın olacak şekilde bir kaç el ateş etti.Songül Ö. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken B.Ö. ise gözaltına alındı.

 

HASTANE YAŞAM SAVAŞI VERİYOR
Eşinin kurşunları ile hastanede ağır yaralı olarak yoğun bakıma alınan Songül Ö. yaşam mücadelesi veriyor.Alınan bilgiye göre iç organları büyük hasar gören talihsiz kadına defalarca operasyon uygulandı.Songül Ö.'nün akrabaları ise hastane bahçesinde bekleyişlerini sürdürüyor.

Gözaltına alınan B.Ö.'nün ise ilk ifadesinde karısı ile tartıştığını, boğuşma esnasında ise silahın yanlışlıkla ateş aldığını söylediği öğrenildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.