6 Yıl Önce Kırşehir Aynı Benzinlik

EKONOMİ 03.10.2021 - 19:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

6 Yıl Önce Kırşehir Aynı Benzinlik

LPG'ye gelen son zamın ardından Kırşehir'de LPG'nin litre fiyatı 6 TL'ye yaklaştı.Kırşehir'de 6 yıl önce bir benzinliğe ait görüntü ile güncel görüntü akaryakıta gelen zamları gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz günlerde LPG'ye 71 kuruşluk zam yapılmıştı.Yapılan zammın ardından Kırşehir 4,5 ila 5 TL arasında değişen LPG'nin litre fiyatı da 5,70 seviyesine yükseldi.Son zammın ardından fiyat olarak daha uygun olduğu için sürücüler tarafından tercih edilen LPG'nin litre fiyatı yine zamlı motorin ve bezin litre fiyatlarına da yakınlaştı.   6 YIL ÖNCE AYNI BENZİNLİK Öte yandan Kırşehir'de yaklaşık 6 yıl önce aynı benzinlikten alınan akaryakıt fiyat tabelası ile tabelanın güncel hali, akaryakıta gelen fahiş zamları bir kez daha gözler önüne serdi.6 yıl önce 2,12 TL olan LPG'nin litre fiyatının 5.57 , 3.76 olan motorinin litre fiyatının 7,34, 4.45 olan benzinin litre fiyatının ise 7.83 olduğu görülüyor.Böylece akarkayıtta son 6 yılda en çok LPG'ye zam yapıldığı belirlendi.
LPG'ye gelen son zamın ardından Kırşehir'de LPG'nin litre fiyatı 6 TL'ye yaklaştı.Kırşehir'de 6 yıl önce bir benzinliğe ait görüntü ile güncel görüntü akaryakıta gelen zamları gözler önüne serdi.

Geçtiğimiz günlerde LPG'ye 71 kuruşluk zam yapılmıştı.Yapılan zammın ardından Kırşehir 4,5 ila 5 TL arasında değişen LPG'nin litre fiyatı da 5,70 seviyesine yükseldi.Son zammın ardından fiyat olarak daha uygun olduğu için sürücüler tarafından tercih edilen LPG'nin litre fiyatı yine zamlı motorin ve bezin litre fiyatlarına da yakınlaştı.

 

6 YIL ÖNCE AYNI BENZİNLİK

Öte yandan Kırşehir'de yaklaşık 6 yıl önce aynı benzinlikten alınan akaryakıt fiyat tabelası ile tabelanın güncel hali, akaryakıta gelen fahiş zamları bir kez daha gözler önüne serdi.6 yıl önce 2,12 TL olan LPG'nin litre fiyatının 5.57 , 3.76 olan motorinin litre fiyatının 7,34, 4.45 olan benzinin litre fiyatının ise 7.83 olduğu görülüyor.Böylece akarkayıtta son 6 yılda en çok LPG'ye zam yapıldığı belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.