Kırşehirli Polis Memuru Görevi Başında Hayatını Kayabetti

GÜNDEM 18.10.2021 - 00:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehirli Polis Memuru Görevi Başında Hayatını Kayabetti

İstanbul'da görevli Kırşehirli Polis memuru görevi başında klp krizi geçirerek hyatını kaybetti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve Sultangazi İlçesi'nde ikamet eden Kırşehir nüfusuna kayıtlı Polis Memuru Cafer Bütün görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Hayatını kaybeden polis memuru için 18 Ekim Pazartesi günü İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlenerek memleketine uğurlanacak.Polis memurunun naaşı 19 Ekim Salı günü Yerköy Molla Hüsrev Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çiçekdağı'na bağlı Beşikli Köyü'nde defnedilecek. Kırşehir Haber Türk olarak görevi başında şehit olan polisimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.
İstanbul'da görevli Kırşehirli Polis memuru görevi başında klp krizi geçirerek hyatını kaybetti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve Sultangazi İlçesi'nde ikamet eden Kırşehir nüfusuna kayıtlı Polis Memuru Cafer Bütün görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.Hayatını kaybeden polis memuru için 18 Ekim Pazartesi günü İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlenerek memleketine uğurlanacak.Polis memurunun naaşı 19 Ekim Salı günü Yerköy Molla Hüsrev Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Çiçekdağı'na bağlı Beşikli Köyü'nde defnedilecek.

Kırşehir Haber Türk olarak görevi başında şehit olan polisimize Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.