Kırşehir Kent Merkezi Yeni Görünüme Kavuşuyor

GÜNDEM 26.10.2021 - 22:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Kent Merkezi Yeni Görünüme Kavuşuyor

Kırşehir Belediyesi tarafından Terme Caddesi Yenice Mahallesi kısmında başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarında sona geliniyor.Proje kapsamında asfalt yollar tamamlanmaya başladı.

Kırşehir'in en büyük sorunlarından olan trafik ve park sorununa çözüm üretilmesi için acil olarak yeni otopark alanları oluşturulmuştu.Trafik ve park sorununa köklü çözüm bulmak isteyen Kırşehir Belediyesi tarafından Müftülük Caddesi ve bağlantı yolları ile Terme Caddesi Yenice Mahallesi bağlantı yolları ve sokaklarında alt ve üst yapı çalışmaları başlatılmıştı.Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Müftülük caddesine bağlantı yolları tamamlanmıştı.     Projenin diğer etabı olan Terme Caddesi ve Yenice Mahallesi bağlantı yolları ve sokaklarında da çalışmalarda sona gelindi.Yenice Mahallesi'nin Terme Caddesi kısmındaki ara sokak ve caddelerde çalışma başlatan Kırşehir Belediyesi tıpkı Müftülük Caddesi'nde olduğu gibi buraları da hem modern bir görünüme kavuşturmak hem de park ve trafik trafik sorunu çözülmüş şekilde yeniden düzenlemek için kolları sıvamıştı.     Şehrin en yoğun noktalarından olan Yenice Mahallesi 176,177,178,179,180,181,182 ve 183. sokaklardaki trafik ve park sorununa çözüm bularak aynı zamanda alt yapısında da düzenlemeye gitmeyi amaçlayan Kırşehir Belediyesi modern bir kent kimliğine hedefiyle başladığı çalışmalarda sona geldi.     Çalışmalar kapsamında asfalt serim işlemleri bitme aşamsına gelirken park cepleri ve kaldırımlarda da yeni düzenleme çalışmaları devam ediyor. Terme Caddesi ile Atatürk Caddesini birbirine bağlayan 183. Sokağa bağlantı yolu olan 178. sokakta çalışmalar neredeyse tamamlandı.Kırşehir'de serimi yapılan asfalt Kırşehir Belediyesi'ne ait plent tesislerinde üretiliyor.
Kırşehir Belediyesi tarafından Terme Caddesi Yenice Mahallesi kısmında başlatılan alt ve üst yapı çalışmalarında sona geliniyor.Proje kapsamında asfalt yollar tamamlanmaya başladı.

Kırşehir'in en büyük sorunlarından olan trafik ve park sorununa çözüm üretilmesi için acil olarak yeni otopark alanları oluşturulmuştu.Trafik ve park sorununa köklü çözüm bulmak isteyen Kırşehir Belediyesi tarafından Müftülük Caddesi ve bağlantı yolları ile Terme Caddesi Yenice Mahallesi bağlantı yolları ve sokaklarında alt ve üst yapı çalışmaları başlatılmıştı.Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Müftülük caddesine bağlantı yolları tamamlanmıştı.

 

 

Projenin diğer etabı olan Terme Caddesi ve Yenice Mahallesi bağlantı yolları ve sokaklarında da çalışmalarda sona gelindi.Yenice Mahallesi'nin Terme Caddesi kısmındaki ara sokak ve caddelerde çalışma başlatan Kırşehir Belediyesi tıpkı Müftülük Caddesi'nde olduğu gibi buraları da hem modern bir görünüme kavuşturmak hem de park ve trafik trafik sorunu çözülmüş şekilde yeniden düzenlemek için kolları sıvamıştı.

 

 

Şehrin en yoğun noktalarından olan Yenice Mahallesi 176,177,178,179,180,181,182 ve 183. sokaklardaki trafik ve park sorununa çözüm bularak aynı zamanda alt yapısında da düzenlemeye gitmeyi amaçlayan Kırşehir Belediyesi modern bir kent kimliğine hedefiyle başladığı çalışmalarda sona geldi.

 

 

Çalışmalar kapsamında asfalt serim işlemleri bitme aşamsına gelirken park cepleri ve kaldırımlarda da yeni düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Terme Caddesi ile Atatürk Caddesini birbirine bağlayan 183. Sokağa bağlantı yolu olan 178. sokakta çalışmalar neredeyse tamamlandı.Kırşehir'de serimi yapılan asfalt Kırşehir Belediyesi'ne ait plent tesislerinde üretiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.