Kırşehir'de 5 Bin 600 Fidan Toprakla Buluştu

YAŞAM 11.11.2021 - 19:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de 5 Bin 600 Fidan Toprakla Buluştu

Kırşehir'de Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 5 bin 600 fidan toprakla buluşturuldu.

Boztepe yolundaki arazide Kırşehir Valiliğinin koordinasyonunda İl Orman Müdürlüğünün organizasyonuyla düzenlenen törende konuşn Vali İbrahim Akın , "Dikeceğimiz fidanların geleceğe nefes olmasını, gençlerimize daha yeşil bir Kırşehir, geleceğimize daha yeşil bir Türkiye olmasını diliyorum." diye konuştu. Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören de Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla merkezde üç farklı lokasyonda 4 bin 900, Çiçekdağı ilçesinde de 700 fidanın toprakla buluşturulduğunu aktardı.Kırşehir Orman İşletme Müdürü Alper Çimen de ağaçlandırma çalışmalarının yıl boyunca devam ettiğini, seferberlik kapsamında 729 bin fidanın dikilmiş olacağını belirtti. Konuşmaların ardından davul zurna eşliğinde fidan dikimi gerçekleştirildi.Düzenlenen törene, polis, jandarma, sağlık ekipleri, denetimli serbestlik hükümlüleri, öğrenciler ve öğretmenlerin yanı sıra Kırşehir Huzurevi'nde kalan 20 vatandaş katıldı.
Kırşehir'de Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında 5 bin 600 fidan toprakla buluşturuldu.

Boztepe yolundaki arazide Kırşehir Valiliğinin koordinasyonunda İl Orman Müdürlüğünün organizasyonuyla düzenlenen törende konuşn Vali İbrahim Akın , "Dikeceğimiz fidanların geleceğe nefes olmasını, gençlerimize daha yeşil bir Kırşehir, geleceğimize daha yeşil bir Türkiye olmasını diliyorum." diye konuştu.

Ankara Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören de Milli Ağaçlandırma Günü dolayısıyla merkezde üç farklı lokasyonda 4 bin 900, Çiçekdağı ilçesinde de 700 fidanın toprakla buluşturulduğunu aktardı.Kırşehir Orman İşletme Müdürü Alper Çimen de ağaçlandırma çalışmalarının yıl boyunca devam ettiğini, seferberlik kapsamında 729 bin fidanın dikilmiş olacağını belirtti.

Konuşmaların ardından davul zurna eşliğinde fidan dikimi gerçekleştirildi.Düzenlenen törene, polis, jandarma, sağlık ekipleri, denetimli serbestlik hükümlüleri, öğrenciler ve öğretmenlerin yanı sıra Kırşehir Huzurevi'nde kalan 20 vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.