KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Kırşehir'e Geliyor

DÜNYA 22.12.2021 - 21:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Kırşehir'e Geliyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar bazı ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kırşehir’e gelecek.

24 Aralık 2021 Cuma günü ilimizdeki programına saat 14.00’de Valiliği ziyaret ederek başlayacak olan KKTC Cumhurbaşkanı  Ersin Tatar, Vali İbrahim Akın ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile bir görüşme gerçekleştirecek. Valilik ziyaretinin ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek olan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Fahri Doktora Unvanı verilecek. Ayrıca, burada Saat 15.00’te KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ın konuşmacı olarak katılacağı “Mavi Vatan Kıbrıs” konulu konferans düzenlenecek. Aynı gün akşam saatlerinde Kıbrıs Gazileri ile bir araya gelecek olan KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, Ahi Evran Külliyesinde gençlerle söyleşi gerçekleştirecek. Ersin Tatar 25 Aralık 2021 tarihinde ise yerel basın temsilcileri ile yapacağı görüşmenin ardından Kırşehir'den ayrılacak.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar bazı ziyaretler gerçekleştirmek üzere Kırşehir’e gelecek.

24 Aralık 2021 Cuma günü ilimizdeki programına saat 14.00’de Valiliği ziyaret ederek başlayacak olan KKTC Cumhurbaşkanı  Ersin Tatar, Vali İbrahim Akın ve Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile bir görüşme gerçekleştirecek.

Valilik ziyaretinin ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek olan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Fahri Doktora Unvanı verilecek. Ayrıca, burada Saat 15.00’te KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’ın konuşmacı olarak katılacağı “Mavi Vatan Kıbrıs” konulu konferans düzenlenecek.

Aynı gün akşam saatlerinde Kıbrıs Gazileri ile bir araya gelecek olan KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar, Ahi Evran Külliyesinde gençlerle söyleşi gerçekleştirecek.

Ersin Tatar 25 Aralık 2021 tarihinde ise yerel basın temsilcileri ile yapacağı görüşmenin ardından Kırşehir'den ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.