Taner Ay Son Yolculuğuna Uğurlandı

GÜNDEM 31.12.2021 - 21:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Taner Ay Son Yolculuğuna Uğurlandı

Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kırşehirli ünlü iş insanı Taner Ay için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.

Özel aracı ile Türkiye'den Almanya'ya seyahat ettiği sırada Bulgaristan'da bir akaryakıt istasyonundan ayrıldıktan sonra uçuruma devrilen iş insanı Taner Ay, olay yerinde hayatını kaybetmişti.     Taner Ay için Ankara'da Bilkent Diyanet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.Ay'ın naaşı cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'na defnedildi.     Törene Taner Ay'ın yakınları ile birlikte çok sayıda seveni ve siyasiler katıldı. Daha önce Sedat Peker tarafından işaret edilen Ay, gazetemize yaptığı açıklamada, kendisinin hedef alındığını belirtmişti.  
Bulgaristan'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kırşehirli ünlü iş insanı Taner Ay için Ankara'da cenaze töreni düzenlendi.

Özel aracı ile Türkiye'den Almanya'ya seyahat ettiği sırada Bulgaristan'da bir akaryakıt istasyonundan ayrıldıktan sonra uçuruma devrilen iş insanı Taner Ay, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

 

 

Taner Ay için Ankara'da Bilkent Diyanet Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.Ay'ın naaşı cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'na defnedildi.

 

 

Törene Taner Ay'ın yakınları ile birlikte çok sayıda seveni ve siyasiler katıldı.

Daha önce Sedat Peker tarafından işaret edilen Ay, gazetemize yaptığı açıklamada, kendisinin hedef alındığını belirtmişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.